اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در باره فراز زندانیان سقز

اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه رژیم آدمکشان اسلامی در یک برنامه تلویزیونی گفته است فراز ازندان سقز یک توطئه بود. صحبت های این جانی برگرفته از سایت باشگاه خبرنگاران جوان رژیم ضمیمه می باشد. روزنه

سوال ماجرای سقز چه شد؟

یک توطئه‌ای طراحی شده بود.

این توطئه در داخل زندان بود یا از بیرون سازماندهی شد؟

اصل توطئه از خود زندانیان شروع شد. زندانیان خطرناکی که آنجا داشتیم، طراحی کردند. تا امروز بررسی‌های ما حکایت از این دارد که معدود و انگشت‌شمار از پرسنل زندان دچار همکاری با این‌ها یا دچار قصور در انجام وظیفه شدند و تعدادی از زندانیان از زندان سقز فرار کردند، اما جالب است که در باز شد و می‌توانستند همه زندانیان بروند، اما این برای جامعه ما و برای جامعه جهانی هم جالب است که بدانند خیلی از زندانیان یعنی اکثریت زندانیان نرفتند. پذیرفته‌اند که جرمی انجام دادند و باید مجازات جرم خود را تحمل کنند.

ولی بعد از این اتفاق چند اتفاق خوب رقم خورد. یک مورد این بود اکثر این زندانیان تا امروز دستگیر شده‌اند و چند نفر انگشت‌شمار باقی ماندند. تمام خطرناک‌ها دستگیر شده‌اند. طراحی‌کننده توطئه فرار دستگیر شده است. این‌ها را با یک رصد اطلاعاتی قوی و با یک همکاری منسجم بین قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، سپاه و نیروی انتظامی همه این‌ها یکی بعد از دیگری دستگیر شدند و الان همه در اختیار هستند. برخی فکر کردند می‌توانند این را در برخی زندان‌های دیگر رقم بزنند، اما اشتباه می‌کردند؛ بعد امنیتی زندان‌ها ما قوی است. اینجا یک مورد و استثناء در حوزه زندان‌بانی بود.

در عادل آباد شیراز این تحرک شروع شد، اما ناکام ماند. اتفاقات عجیبی در همان عادل آباد رخ داد؛ اشراف ما در اینجا بیان نشده است. آنجا حریف عوامل امنیتی و انتظامی و زندان‌بانی نشدند و هم نیرو‌ها سالم بودند و هم خوب عمل کردند. هم از بیرون زندان و هم از داخل زندان دست به دست هم دادند و حتی در این ایام پهپاد تهیه کرده بودند که به وسیله پهپاد هم گوشی موبایل برای ارتباط به داخل زندان بفرستند و هم ابزار و ادواتی را بفرستند که در تحرکات آن‌ها استفاده شود، ولی هم این عوامل داخل زندان را گرفتیم و هم عوامل بیرون زندان را دستگیر کردیم. پهبادشان را هم گرفتیم، الته منظور این نیست که پهپاد را در هوا گرفتیم بلکه قبل از اینکه بخواهند اقدامی کنند و این پهپاد را با آن تجهیزات به هوا بفرستند و به بالای زندان بفرستند، اشراف اطلاعاتی اجازه نداد که این‌ها حتی نزدیک زندان شوند.

الان درباره سقز چند نفر باقی مانده که بازگردند؟

در سقز کمتر از ۱۰ نفر باقی مانده اند.

طراحی بیرونی بود؟

خیر. طراحی داخلی بود.

افرادی که تخلف در حوزه کارکنان زندان انجام دادند …

بازداشت هستند.

برخوردی خواهد شد؟

الان بازداشت هستند و قطعاً برخورد قاطع خواهند شد. این‌ها هم به جمع آن زندانیان پیوستند.

اینرا هم بخوانید

احضار و بازجویی ۳۵ شهروند یهودی در تهران و شیراز

از روز دوشنبه ۲ تیرماه، تاکنون دست‌کم ۳۵ شهروند یهودی در شهرهای تهران و شیراز …