نگرانی فرانسه از فعالیت‌های بی‌ثبات کنندۀ ایران

اظهار نگرانی فرانسه از “فعالیت‌های بی‌ثبات کنندۀ ایران”

ژان-ایو لودریان، وزیر خارجۀ فرانسه، در گفتگوی تلفنی با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود اعلام کرد که فرانسه، بریتانیا و آلمان نسبت به “فعالیت‌های بی‌ثبات کنندۀ” ایران نگران هستند.

لودریان به ظریف گفت که سه کشور اروپایی فرانسه، بریتانیا و آلمان به برجام پایبند هستند اما در عین حال خواستار پایان یافتن نقض توافق اتمی توسط ایران و همکاری این کشور با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. او همچنین از ایران خواست که شرایط بازدید کارشناسان آژانس را از تاسیسات اتمی خود فراهم کند.

وزیر خارجۀ فرانسه در گفتگوی تلفنی با ظریف خواستار آزادی بلادرنگ فریبا عادلخواه محقق مردم‌شناسی دو تابعیتی ایرانی – فرانسوی شد که به گفتۀ لودریان “از یک سال پیش بی‌دلیل در زندان اوین بازداشت شده است.”

فریبا عادلخواه، در خرداد ماه ۹۸ از جمله به اتهام جاسوسی، “تبلیغ علیه نظام” و “اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی” در ایران دستگیر و به پنج سال حبس محکوم شده است.دویچه وله

اینرا هم بخوانید

نخست‌وزیر عراق: سامانه پدافندی مناسبی برای مقابله با عبور جنگنده‌های اسرائیل نداشتیم

محمد شیاع سودانی نخست‌وزیر عراق در مصاحبه اختصاصی با بی‌بی‌سی گفت «دلیل اینکه نتوانستیم مانع …