اعتصاب نیروهای شرکتی مخابراتی، تجمعات مالباختگان، ادامه سه شنبه های علیه اعدام، اعتراضات علیه مازوت سوزی در اراک

از صبح روز یکم اسفند ماه نیروهای شرکتی کلیه مراکز مخابراتی مشهد، بردسکن و خواف با خواست حذف شرکتهای واسطه ای مرتبط با مخابرات، انعقاد قرارداد مستیقم، اجرای طرح طبقه بندی هلدینگ مخابرات و پرداخت معوقات مزدی سالهای گذشته خود، دست به اعتصاب زده اند.  این اعتصاب قرار است فردا نیز ادامه یابد. اعتصاب  نیروهای شرکتی مخابرات در ادامه اعتصاب این کارگران در دیگر استانهای کشور شروع شده است. روز ۳۰ بهمن نیز کارکنان شرکت “کارخانجات مخابراتی ایران” در اعتراض به پرداخت نشدن چندین ماهه ی حقوق در برابر شرکت تجمع داشتند.

– در این روز مالباختگان مسکن برازجان از توابع بوشهر نیز در اعتراض به بالاکشیدن پولهایشان و عدم تحویل خانه های خود پس از ۲۳ سال سر دواندن، دست به تجمع زدند. در این روز همچنین مالباختگان صندوق خام کوی مدرس در دزفول نیز بخاطر بالاکشیدن پولهایشان مقابل دادسرای دزفول تجمع داشتند. بالاکشیدن پولهای مردم در پروژه های جعلی و متقلب مسکن، بخشی از غارتهای حکومتیان و اشخاص حقوقی و حقیقی وابسته به آنهاست.

روز گذشته سی ام بهمن ماه در  پنجاه و ششمین هفته کارزار سه شنبه های نه به اعدام ، با پیوستن زندان دیزل‌آباد کرمانشاه به این کارزار، دامنه این کارزار به ۳۶ زندان کشیده شد. در بخشی از بیانیه این هفته سه شنبه های نه به اعدام چنین آمده است “این کارزار که به دفاع از حق حیات و جلوگیری از اعدام‌ها می‌پردازد، جان‌باختن امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران را تسلیت گفته و حکومت را مسئول این حادثه می‌داند”. اعضای کارزار همچنین از دیگر دانشگاه‌ها دعوت کرده‌اند که به اعتراضات دانشجویان تهران بپیوندند. اعضای کارزار سه شنبه های نه به اعدام در بیانیه خود همچنین ضمن اشاره به اعدام حداقل ۶۲ نفر در بهمن ماه  و تایید دوباره  حکم اعدام شریفه محمدی، زندانی سیاسی، از همبستگی  زندانیان جرایم عادی در زندان لاکان با این کارزار و اعتصاب غذای آنان  در کنار زندانیان سیاسی خبر داده اند.  بعلاوه در این بیانیه ضمن اشاره به گسترش اعتراضات در شهر دهدشت به دنبال سرکوب‌های حکومتی و استفاده از سلاح گرم علیه معترضان چنین آمده است کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” ضمن محکوم کردن این جنایات، بر دفاع از حق حیات، از محکومان به اعدام تا کودکان مبتلا به بیماری‌های خاص، تأکید دارد.

 نکته آخر مورد اشاره بیانه سه شنبه های نه به اعدام  وضعیت کودکان مبتلا به سرطان و مشکلات معیشتی خانواده‌های آن‌ها است و در آن  تعرض به سلامت و معیشت مردم، به‌ویژه کودکان، مصداق بارز جنایت خوانده شده است.

در همراهی با کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» روز گذشته بار دیگر تعدادی از فعالین سیاسی  در مقابل زندان اوین حضور یافتند و به نشانه اعتراض یک طناب دار را آتش زدند. در این تجمع  صدیقه وسمقی، عالیه مطلب‌زاده، کامبیز نوروززاده، هستی امیری، شقایق مرادی، علی نانوایی، مجید مسافر، نرگس محمدی و الهام صالحی حضور داشتند.

آخرین خبر اعتراضی تجمع و راهپیمایی مردم در شهر اراک علیه مازوت سوی این جنایت آشکار در قابل جان و سلامتی مردم است.  مردم از جمله شعار میدادند “مازوت سوزی جنایته”،  “اراکی داد بزن حقتو فریاد بزن”. جمهوری اسلامی حتی امکان تامین سوخت مناسب برای مراکز گاز و نفت را ندارد و با استفاده از موادی مثل مازوت زندگی و جان مردم را به خطر می اندازد. تخریب محیط زیست و آب وهوا سیاست سراسری حکومت در قبال مردم است. مردم اراک الگوی آموزنده ای برای اعتراضات علیه این جنایت را به دست میدهند.

حزب کمونیست کارگری ایران

۱ اسفند  ۱۴۰۳، ۱۹ فوریه ۲۰۲۵

اینرا هم بخوانید

عیسی ابراهیم زاده زندانی سیاسی، فرزند خردسالش را از دست داد

امروز دوم اسفند ماه با خبر شدیم که متاسفانه عیسی ابراهیم زاده زندانی سیاسی محبوس …