عارف نوروزي سرپرست ستاد “اجرايي فرمان امام” خبر از افتتاح ١١٠ طرح فرهنگی و مذهبی توسط “بنیاد بركت خامنه ای” با سرمايهگذاری ٢٠٠ ميليارد تومانی داده است. علاوه بر این ١٠ هزار ميليارد تومان بودجه برای پروژه های امسال.٧ هزار میلیارد برای شرکت های دانش بنیان وابسته به این بنیاد اختصاص داده شده است.
وی به روزنامه اعتماد گفته:امروز سه شنبه ١١٠ پروژه شامل مسجد، مركز فرهنگي، حوزه علميه، خانه عالم و حسينيه كه توسط بنياد بركت ستاد اجرايي فرمان امام ساخته شده، به بهرهبرداري ميرسد.
وي هدف اصلي ستاد اجرايي فرمان امام را توانمندسازي اقتصادي، اشتغالآفريني و توليد خواند و افزود:” ٢۴٠ هزار شغل در سال ١۴٠٠ توسط بنياد بركت ايجاد كرديم كه اين عدد در سال ١۴٠١ به ٣٠٠ هزار شغل خواهد رسيد و براي اين كار ١٠ هزار ميليارد تومان از منابع ستاد اجرايي فرمان امام تخصيص خواهد يافت”.
: هدفگيري ستاد براي ايجاد 350 هزار شغل در سال 1401 توسط بنياد بركت و ساير زيرمجموعههاست. ستاد اجرايي فرمان امام در حوزه فعاليت دانشبنيان همواره يكي از تشكيلات پيشرو بوده و درحال حاضر۴٠٠ بنگاه دانشبنيان در كشور داريم و قصد داريم فعاليت در اين حوزه را امسال 4 برابر افزايش دهيم: امسال ٧ هزار ميليارد تومان را به حوزه دانشبنيان اختصاص دادهايم.
از جمله طرح های در دست اجرای این بنیاد،طرح ٥٠٠ هزار هکتاری در بخش کشاورزی در استان خوزستان است که یکی از بزرگترین طرحهای در دست اجرا است. علاوه بر این در سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۰در سطح ۴۵هزار هکتار از دیمزارهای خوزستان با کمک و مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام است.ستاد اجرایی اجرای چنین طرح هایی از ۶ استان به ۱۵ استان افزایش یابد. این طرح در سال جاری در ۱۵ استان در سطح معادل دو میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار اجرا خواهد شد که سهم خوزستان از این میزان ۴۵ هزار هکتار خواهد بود.
روزنه:”بنیاد بركت خامنه ای” و ” ستاد اجرایی فرمان امام” از بزرگترین کنسرن های مالی با دهها شرکت وابسته به شخص خامنه ای و بیت رهبری است که سالانه هزاران میلیارد تومان بودجه برای گسترش طرح های مختلف دریافت می کند. اولویتهای اشتغالزایی این بنیاد را خامنه ای تعیین می کند. فعالیتهای این دو بنیاد در سالهای اخیر در بخش کشاورزی و انتقال آب افزایش چشمگیری داشته است. پروژهایی در داست اجرای این دو بنیاد در خوزستان مشکلات بزرگ زیست محیطی، کمبود آب و بیایان سازی را بدنبال داشته است.طرحهای اشتغالزایی مورد ادعای این بنیاد، اساسا تقسیم پول و اعتبار و ثروت بین دایره باندهای گردآمده در بیت رهبری است.