امتداد:روایت یکی از فعالین کارگری هفت‌تپه از صحنه‌سازی در سفر رئیسی به خوزستان!

ابراهیم عباسی منجزی، فعال کارگری هفت‌تپه در گفتگویی با امتداد، ضمن انتقاد از فضاسازی‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی در خصوص این بازدید، اظهار داشت: نزدیک دو روز بود که نفراتی-که گفته می‌شود به طیف عدالتخواه نزدیک هستند- در جمع کارگران شروع به تبلیغ برای حضور رئیس جمهور در کارخانه هفت‌تپه کرده بودند. این افراد به قصد جلب نظر کارگران برای حضور در این مراسم با همکاران گفتگو می‌کردند که کسی راضی به حضور در آن نشد.  

ابراهیم عباسی منجزی می گوید در سفر رئیسی به خوزستان، متاسفانه شاهد آن بودیم که ایشان به شهر شوش که هزاران مشکل داشته نیامد، اما در شرکت هفت‌تپه حضور پیدا کرد. در جریان این حضور، تعدادی از مردم به دنبال شغل در منطقه و شماری از کارگران فصلی-کارگرانی که عمدتا در دوره برداشت و دوره کشت مشغول به کار بوده و خواستار تبدیل وضعیت قرارداد خود هستند- در مقابل درب شرکت جمع شدند.  

با گذشت چند ساعت، نهایتا حوالی ساعت ۳ عصر بود که نزدیک به ۱۰ اتومبیل به همراه نیروهای حفاظت رئیس جمهور به شرکت مراجعه کردند. ما هم در حین خروج از شرکت بودیم به سمت مسجد هفت‌تپه بازگشتیم تا اگر شد، مطالبات کارگران را در حضور رئیس دولت مطرح کنیم.  

به جرات می‌توانم بگویم که بیش از ۷۰ درصد از افراد استقبال‌کننده از رئیسی در هفت‌تپه، غیرکارگر بودند. افرادی که عمدتا از متقاضیان کار در منطقه، کارگران فصلی و یا نیروهای امنیتی و حفاظتی بودند. از این میان حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر نیز از کارگران بودند که با حضور رئیسی در شرکت به سمت تجمع آمده حرکت کردند تا اگر مجالی بود، مسائل خود را مطرح کنند.  

در این میان، فعالین کارگری نه به صورت مستقیم و تلفنی که با طرح شایعاتی توسط برخی از افراد امنیتی تهدید شدند که نباید در این تجمع حضور پیدا کنند. به تعبیر دیگر، برخی آقایان می‌خواستند که رئیس جمهور با حضور در هفت‌تپه، تبلیغات خود را دنبال کرده و بعد از عکس یادگاری، جمع کارگران را ترک کند. حتی در این بازدید، رئیسی به مانند برنامه‌های انتخاباتی خود وعده دروغ هم نداد!  

من در جریان حضور رئیسی، بنا داشتم که مطالبات کارگران نظیر؛ چرایی عدم بازگشت به کار اسماعیل بخشی به کار را مطرح کنم و سوالم در این باره، مشخصا این بود که دلیل مخالفت حضرات امنیتی و پاسکاری این مسئله بین یکدیگر چیست؟ و الا هیچ انتظاری از رئیسی در این زمینه هم نداشتم و تنها خواسته من، پاسخ روشن ایشان به این سوال بود.  

همچنین، مسئله دیگر به تعیین تکلیف سهام هفت‌تپه برمی‌گشت که متاسفانه هنوز در کما به سر برده و در بلاتکلیلفی به سر می‌برد. متاسفانه، هنوز رشد تولیدی در هفت‌تپه رخ نداده و شرکت به مانند بیماری است که در کما قرار گرفته است. سوال دیگری که از جانب من فرصت مطرح شدن پیدا نکرد، مسئله افزایش ۲۱ درصدی غیرقانونی حقوق بود که متاسفانه مطرح نشد.  

بنای طرح این سوالات را داشتم که یک نیروی لباس شخصی به همراه سه نفر دیگر به من مراجعه کرده و گفتند که ممنونیم، مراعات این مراسم را می‌کنی! من هم در پاسخ گفتم که سکوت کرده بودم تا رئیس جمهور مسائل خود را مطرح کند تا پس از آن مطالبات کارگران را بیان کنیم. اما ظاهرا شما عجله دارید و فقط آمدید شعار بدهید!  

همان نفراتی که در جمع حضور داشتند به حدی همهمه کردند که حتی خود رئیسی هم فرصت نکرد که صحبت‌های خود را مطرح کرده و به دادن وعده وعیدها بپردازد! متاسفانه در این جمع، رئیس جمهور برای ۱۰۰ نفر به منبر رفته بود!  

به هر حال، همه جامعه و بخصوص کارگران، امروز با مشکلات متعدد معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنند و اصلا سوال اصلی من از رئیسی این بود که حالا که با نظارت استصوابی رئیس جمهور شدید، قیمت دلار چند است؟  

اینرا هم بخوانید

محمد رسول‌اف می‌گوید ایران را ترک کرده و در «مکانی نامعلوم در اروپا» حضور دارد

‌محمد رسول‌اف، کارگردان در صفحه اینستاگرام خود خبر داده که ایران را ترک کرده و …