“انتقاد مکرون” از راهبرد فشار حداکثری آمریکا علیه ایران

امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه، روز سه شنبه اول مهرماه در سخنرانی مجازی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، گفته است که کشورش با اقدام آمریکا برای فعال کردن مکانیسم تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران موافق نیست.

به گزارش رویترز، امانوئل مکرون در این پیام تاکید کرد، راهبرد فشار حداکثری آمریکا علیه ایران در دستیابی به اهدافش ناکام بوده است.وی در ادامه گفت، ما با فعال شدن مکانیسم (تحریم‌ها) موافق نیستیم، چون ایالات متحده به دلیل ترک توافق در موقعیتی نیست که بتواند آن را فعال کند.

رئیس جمهوری فرانسه تصریح کرده است، این اقدام باعث تضعیف اتحاد شورای امنیت و وحدت رویه تصمیم‌های آن می‌شود و خطر تشدید درگیری‌ها در منطقه را به همراه دارد.وی در ادامه گفته است، راهبرد فشار حداکثری (آمریکا) که در چند سال گذشته در جریان بوده است، تا الان به فعالیت های بی ثبات کننده ایران در منطقه پایان نداده و نمی‌تواند این اطمینان را بدهد که ایران به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت.

امانوئل مکرون اضافه کرده است، به همین دلیل فرانسه به همراه بریتانیا و آلمان همچنان خواهان اجرای کامل توافق وین در سال ۲۰۱۵ هستند و نقض آن را توسط ایران نمی‌پذیرند.رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

طرح صلح آمریکا برای اوکراین؛ مخالفت کی‌یف، هشدار کرملین.استقبال اروپا از طرح صلح؛‌ تاکید بر لزوم نقش‌آفرینی اوکراین

قرار است رئیس کمیسیون اروپا درباره ابتکار صلح آمریکا با رهبران اروپایی و در حاشیه …