
روز ششم فوریه را روزی جهانی برای مبارزه با پدیده انسان ستیز ختنه زنان و ناقص سازی اندام جنسی زنان نامیده اند. خشونت علیه زنان و نقض پایه ای ترین حقوق فردی و اجتماعی آنان اشکال متفاوتی دارد و صدالبته مذهب و دستگاه های سیاسی بنا شده بر پایه مذهب، همواره نقش به سزایی در این مساله ایفا می کند. اما از میان همه این مناسبات زن ستیزی که همواره به قدرت مذاهب و حکومت ها بر زنان تحمیل می کنند، ختنه یا ناقص سازی اندام جنسی زنان بدون شک یکی از بی رحمانه ترین، وحشیانه ترین و ضدانسانی ترین آنها است. سالانه حدودا یک میلیون نفر به جمعیت زنانی افزوده می شود که به این طریق اندام و روانشان مورد تعرض قرار می گیرد که متاسفانه تعداد مجموع چنین زنانی در سراسر دنیا به بیش از ۱۳۰ میلیون زن در جهان می رسد.
در ایران هم متاسفانه در حداقل چهار استان از جمله هرمزگان، آدربایجان غربی، کرمانشاه و کردستان چنین عمل فجیعی بر روی زنان صورت می پذیرد. مساله ای که سال به سال هم علیرغم توجه ویژه عموم جامعه به مبارزه با این پدیده نفرت انگیز اجتماعی، ظاهرا بدون بهبود چندانی به بقای خود و قربانی گرفتن در روستاهای مختلف کشور ادامه می دهد.
اگرچه شاید منشا پیدایش این پدیده شنیع ختنه زنان بسیار قدیمی تر از آن باشد که بتوان به جمهوری اسلامی نسبت داد، اما به طور قطع تداوم و بازتولید آن مشخصا محصول آن مناسبات سیاسی اجتماعی اسلامی و عقب مانده ی زن ستیزی است که جمهوری اسلامی بر زنان ایران تحمیل کرده است. برای پایان بخشیدن به چنین جنایاتی باید نوک پیکان حمله ی خود را به سمت جمهوری اسلامی بگیریم که مسبب و عامل به وجود آمدن جنایات این چنینی بر علیه زنان می باشد و با به زیرکشیدن این حکومت بساط کل مناسبت ضدزن موجود در جامعه را از ریشه ساقط کنیم.
نه به خشونت علیه زنان
?ارسال پیامهای تصویری، صوتی و نوشتاری و درخواست عضویت و فعالیت در پیامگیر تلگرام @sjktamas و شماره ۰۰۴۶۷۳۹۶۸۱۴۳۸ تلگرام، واتساپ، ایمو، سیگنال
کانال تلگرام #انقلاب_زنانه
@enghelabezananeh
(عکس از اکت یکی از اعضا سازمان فمن در اعتراض به ختنه زنان. پوشاندن نوک پستانها توسط فمن و بدلیل فیلترینگ در شبکه های اجتماعی بوده و هیچ دلیل دیگری ندارد)