انگلیس از اتحادیه اروپا خواست باز هم برگزیت را به تعویق بیندازد

انگلیس  از اتحادیه اروپا خواست باز هم برگزیت را به تعویق بیندازد

ترزا می، نخست وزیر بریتانیا، درنامه‌ای به دونالد توسک، رئیس شورای اروپا، از او خواسته تا روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را تا سی‌ام ماه ژوئن (کمتر از سه ماه دیگر) به تعویق بیندازد. این تاریخ اندکی قبل از اولین جلسه دوره بعدی پارلمان اروپا است که انتخابات آن اواخر ماه مه برگزار می‌شود.

پیشتر یک مقام اروپایی به بی‌بی‌سی گفته بود که آقای توسک قصد دارد پیشنهاد تمدید مهلت برگزیت به مدت یک سال را به بریتانیا ارائه کند با این گزینه که در این مدت هر زمان که پارلمان بریتانیا توافقی را تصویب کرد بتواند زودتر از پایان مهلت از اتحادیه خارج شود.

طرح آقای توسک قرار است چند روز دیگر در نشست سران اتحادیه به رای گذاشته ‌شود. پارلمان بریتانیا در سه رای‌گیری توافق دولت و اتحادیه برای برگزیت را رد کرده است. اکنون خانم می در حال مذاکره با جرمی کوربین، رهبر حزب مخالف کارگر، برای رسیدن به راه حلی برای خروج از این بن‌بست است.بی بی سی

اینرا هم بخوانید

ترامپ می‌گوید جمهوری اسلامی با بازرسی‌ها و توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است

 ترامپ می گوید جمهوری اسلامی با بازرسی از برنامۀ هسته‌ای خود یا دست کشیدن از …