اوج افزایش قیمت برق خانگی – منظر دریاکناری

مندرج در ژورنال شماره ۸۹۵ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

بررسی تعرفه‌های جدید نشان می‌دهد قیمت مصرف برق برای خانوارهای ایرانی بین ۳۸ تا ۸۳ درصد جهش‌یافته است.

دولت ورشکسته و مستأصل اسلامی برای اینکه بیشتر از جیب مردم بدزدد و صرف دستگاه سرکوب و ماشین جنگی‌اش بکند برای بالابردن قیمت مصرف برق کلی آمار و ارقام جورواجور، گمراه‌کننده و سرگیجه‌آور ردیف کرده است که این جمله را بگوید. قیمت برق گران شده است.

این افزایش قیمت در حالی رخ می‌دهد که حکومت از حدود دو هفته پیش به دلیل کمبود گاز و سوخت مایع برای نیروگاه‌ها، قطع برق خانگی و تجاری را در سراسر کشور آغاز کرده است. این البته همه دلایل قطع برق نیست. بسیاری تأکید دارند که قطع برق خانگی به این دلیل صورت‌گرفته است تا صرف تولید بیت‌کوین شود که منبع جدید درآمد برای حکومت است.

چوب اقتصاد ورشکسته و مافیای حکومتی جمهوری اسلامی را باز هم مردم می‌خورند. هزینه تأمین مالی نیروهای تروریست اسلامی را مردم ایران می‌پردازند. مردمی که در این زمستان نه‌تنها از روشنایی و گرما محروم شده‌اند که برای برق نداشته هم باید هزینه بسیار بالاتر بپردازند. این حکومت بر ویرانی زندگی مردم و مکیدن خون آنها بنا شده است. این زالوهای زندگی به جان یک جامعه افتاده‌اند تا تمامی امکانات تولیدی و منابع طبیعی و ثروت اجتماعی آن را تا ذره آخر غارت کنند. این را همه مردم به‌خوبی می‌دانند و علیه این حکومت پا به میدان مبارزه گذاشته‌اند.

علیه خاموشی‌های گسترده و علیه گرانی برق با تمام نیرو و توان و با همه نیروی انسانی باید به میدان بیاییم. قطع برق یعنی مختل‌شدن بخش اعظم زندگی اجتماعی که حتی تولید نان را هم مختل کرده است. این خاموشی‌ها را ضربدر افزایش هزینه ۳۸ تا ۸۳ درصدی کنید تا عمق فاجعه روشن‌تر شود.

در تقابل با این یورش به ته‌مانده سفره ما، یک تن واحد از همه شهروندان تشکیل دهیم و رژیم فاسد و غارتگر اسلامی را عقب برانیم. نپرداختن قبوض برق و گاز و آب ابزاری است برای عقب راندن حکومت. اقدام کنیم.

اینرا هم بخوانید

گام های پر قدرت جنبش زن زندگی آزادی- حمید دائمی

کارگر کمونیست ۸۷۸ کارگر کارگاهی- حمید دائمی استقبال از سال جدید، با وجود جیب های …