اژه‌ای:” فتنه جدیدی” در پیش است!

فارس،اژه ای:” قوه قضاییه در مقابل همه فتنه‌گران، تروریست‌ها، نفوذی‌ها و جاسوس‌ها ایستادگی کرده است و در مقابل فتنه‌هایی که قبل از سال 88 و یا در سال 88 ایجاد شد ایستادگی کرد”. امروز که آمریکا به یک نحوی کُری می‌خواند و افراد و نهادهای انقلابی مثل سپاه، بسیج و دستگاه قضایی از لسان برخی مسئولین تحقیر می‌شوند و وقتی به تجربه گذشته نگاه می‌کنم، به گمانم یک فتنه جدید در پیش است.

در سال‌های اول انقلاب که انقلابی نوپا شکل گرفته بود و سیستم اطلاعاتی مؤثری نداشتیم دادگاه‌های انقلاب با هر جریانی که ایجاد ناامنی در کشور می‌کرد با جدیت مقابله و با همکاری سایر دستگاه‌ها از همان سال‌های اول انقلاب به کسانی که تصمیم به کودتا داشتند شناسایی و به کیفر رساندند.

 همزمان با جنگ تحمیلی گروهک‌های مسلح نیز در داخل کشور اعلام جنگ مسلحانه کردند و دادگاه‌های انقلاب در مقابل تمام این آدمکش‌ها ایستاد و آنها را به سزای عمل خود رساند و کسانی که وابسته منحرف بودند را مجازات کرد و از اول انقلاب تا به امروز در جریان‌هایی که برای کشور ناامنی ایجاد می‌کرد قوه قضاییه با تمام کمبودهایی که داشت، ایستاد.

 چرا افراد انقلابی و دلسوخته نظام بیشتر مورد هجمه دشمنان قرار می‌گیرند، چرا علیه قوه قضاییه این هجمه‌ها صورت می‌گیرد. دشمن، شیطان بزرگ آمریکا و افرادی که منافع‌شان را در خطر می‌بینند با توجه به اینکه نهادهای انقلابی سد راه غارتگران، متجاوزان و اشرار قرار می‌گیرد هجمه‌هایی به این نهادها وارد می‌کنند.

سپاه، ارتش، بسیج، قوه قضاییه، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و چهره‌های متشخص سد راه متجاوزان قرار گرفته‌اند و آنها به دنبال حذف فیزیکی این سدها هستند و اگر نتوانند حذف فیزیکی و ترور کنند به آنها هجمه‌های دیگری وارد می‌کنند و دست به نشر اکاذیب خواهند کرد تا اعتماد مردم را نسبت به آنها کم کنند و تیغ قوه قضاییه، سپاه، نیروی انتظامی و بسیج کند شود.

 از ابتدای انقلاب تا به امروز دستگاه قضایی در مقابل هجمه‌های مختلف علیه نظام ایستاده است و در دوره‌های مختلف هجمه‌های متفاوتی را به کشور وارد کردند.

در دوران جنگ تحمیلی بنی‌صدر خودخواه که با رأی مردم به عنوان رئیس جمهور مطرح شد ولی این رأی را شخصی می‌دید در صورتی که مردم به نظام رأی دادند و بنی‌صدر را نماینده نظام می‌دانستند.

 بنی‌صدر مغرور و خودخواه نهادهای انقلابی سپاه، کمیته‌ها و عناصر مهم نظام را تخطئه می‌کرد و در زمان جنگ وارد حاشیه‌ها می‌شد و در همین دانشگاه تهران با فتنه‌های بنی‌صدر چه‌ها که نکردند.

تمام عناصر ضد انقلاب در زمان بنی‌صدر در کنار یکدیگر جمع شدند و بنی‌صدر نیز مغرور به رأی مردم تخریب‌های نهادهای انقلاب را مطرح کرد و ترورهایی راه افتاد و هزاران انسان به خاک و خون کشیده شد.

وحدت مردم به خاطر جنایت‌های شکل گرفته بیشتر شد و مردم توانستند مانند همیشه دشمن را شکست دهند.

 هنگامی که فتنه سال 88 پس از حوادث دهه‌های 60 و 70 شکل گرفت خسارت‌های زیادی بر مردم و کشور وارد شد که قبل از این فتنه‌ها در دهه‌های قبل تخریب نهادهای انقلابی از جمله سپاه، بسیج، دستگاه قضایی و افراد مؤثر مطرح می‌شد. امروز نیز این تخریب‌ها شدت گرفته است و فکر می‌کنم فتنه و توطئه‌های جدیدی در پیش است.

 آمریکا از یک سو و برخی از کشورهای اروپایی از سوی دیگر کری‌های خاصی را مطرح می‌کنند و افرادی از داخل نیز نهادهای انقلابی را تحقیر می‌کنند و بنده فکر می‌کنم یک فتنه و توطئه جدید در راه است.

اینرا هم بخوانید

ترامپ می‌گوید جمهوری اسلامی با بازرسی‌ها و توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است

 ترامپ می گوید جمهوری اسلامی با بازرسی از برنامۀ هسته‌ای خود یا دست کشیدن از …