“این آخرین پیامه، اعدام کنی قیامه”- در باره صدور حکم اعدام و زندان برای شماری از مردم معترض

دستگاه آدمکشی جمهوری اسلامی اولین حکم اعدام را برای یکی از دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر کرده است و در همان حال پنج نفر دیگر را به مجازات‌های حبس از ۵ تا ۱۰ سال محکوم نموده است. صدور هر گونه حکم اعدام و زندان برای مردم معترض باید با پاسخ کوبنده جامعه روبرو گردد.

از هفتم آبان که جمهوری اسلامی با برپایی دادگاههای فرمایشی شماری از مردم معترض را متهم به “محاربه” و “افساد فی الارض” کرد روشن بود که جمهوری اسلامی در تدارک اعدام است. اما رژیم می داند که صدور هر حکم اعدام باعث شعله ورتر شدن خشم مردم خواهد شد و از همین رو در رابطه با صدور احکام اعدام با احتیاط رفتار کرد.

رژیم تاکنون حتی جرات نکرده است که نام و مشخصات افراد محکوم به اعدام و حبس را منتشر کند و این نشان می دهد که چقدر از عواقب صدور چنین احکامی برای معترضین نگران است. کافیست به خاطر بیاوریم که این رژیم چه تودهنی محکمی از مردم خورد وقتی که حکم اعدام سه معترض آبان ۹۸ را صادر نمود. در آنزمان جمهوری اسلامی از مردم شکست خورد و نهایتا احکام اعدام لغو شدند.

در شرایط انقلابی کنونی که صدای اعتراض مردم در همه جا بلند است صدور هر حکم اعدام و زندان برای دستگیرشدگان می تواند و باید با واکنش تند و قاطعانه مردم به ستوه آمده پاسخ گیرد و جمهوری اسلامی را به غلط کردن بیاندازد. باید

کمیته بین المللی علیه اعدام همه مردم را فرامی خواند که به این احکام اعدام و زندان وسیعا اعتراض کنند و جلوی جنایت جمهوری اسلامی را بگیرند. ما همه نهادهای مردمی و تشکلهای کارگری ، کارگران، معلمان، جوانان ، دانشجویان و دیگر بخشهای مختلف جامعه را فرا می خوانیم که با تمام قوا علیه حکم اعدام و هر حکم دیگری برای معترضین اعتراض کنند. باید همراه با خانواده های دستگیرشدگان در مقابل زندانها تجمع و تحصن کرد. باید دنیا را بر سر قاتلان و جنایتکاران خراب کرد. همه دستگیر شدگان اعتراضات اخیر و کلیه زندانیان سیاسی باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شود و همه احکام اعدام و زندان باید لغو گردند. ما خواهان لغو مجازات اعدام هستیم. این خواستها را در همه جا فریاد بزنیم و با اتحاد و مبارزه خود این خواستها را به رژیم اسلامی تحمیل کنیم.

کمیته بین المللی علیه اعدام

۲۲ آبان ۱۴۰۱- ۱۳ نوامبر ۲۰۲۲

اینرا هم بخوانید

کتاب سپیده قلیان: «احضار دوال‌پای رسوایی با پای سیب» این کتاب به انگلیسی هم منتشر می‌شود!

لینک کتاب از اینجا! از سایت ایران وایر انتشارات «وان ورلد» (One World) ماه آینده …