بازداشت حسین میربهاری فعال سرشناس دفاع از کودکان کار و خیابان  کوکب بداغی و همسرش در ایذه

در حالیکه اعتراضات بر سر معیشت و علیه سرکوب و اعدام در سطح جامعه گسترده است، حکومت در هراس از سر بلند کردن قدرتمند تر اعتراضات مردمی به سرکوبگریهایش شدت داده و دست به دستگیریهای بیشتری میزند. صبح روز گذشته  مامورین امنیتی با هجوم به منزل نادیا میربهاری، حسین میر بهاری از فعابین پرتلاش و برجسته کودکان کار و خیابان را بازداشت و او را به نقطه نامعلومی منتقل کردند. طبق گزارشات مامورین امنیتی علاوه بر بازداشت حسین میربهاری، گوشی نادیا را نیز ضبط کرده و با خود برده اند و به او اعلام کرده اند که روز شنبه ۲۶ مهر خو د را به دادسراسی مقدسی معرفی کند.

حسین میربهاری از بیماریهای متعددی رنج میبرد و بازداشت وی خطر جانی برای او دارد. او  پیش تر در خرداد ماه سالجاری بازداشت و پس از تحمل ۳۰ روز حبس انفرادی با قرار وثیقه آزاد شده بود.

همچنین حوالی سه بعد از ظهر روز  ۲۱ مهر ۱۴۰۴، ۹ مأمور لباس‌شخصی با هجوم به منزل شخصی کوکب بداغی، فعال صنفی معلمان و معلم مبارز شناخته‌شده در شهر ایذه، او و همسرش را در برابر چشمان کودک خردسالشان به‌شدت مورد ضرب‌وشتم قرار دادند  و تلفن‌های همراه آنان را نیز توقیف کردند. طبق خبرها حال جسمی هر دو وخیم است و از دسترسی به خدمات درمانی مناسب محروم مانده‌اند. شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ضمن محکومیت این حمله وحشیانه هشدار داده است که تداوم سرکوب معلمان و فعالان صنفی می‌تواند زمینه‌ساز تجمعات گسترده در کشور شود. جنبش معلمان جنبشی قدرتمند است و جمهوری اسلامی با  تشدید فشارهای امنیتی خود میکوشد از به میدان آمدن دوباره آنها برای بلند کردن فریاد حق طلبی خود جلوگیری کند. کمپین برای آزادی کارگران زندانی حمله وحشیانه به منزل کوکوب بداغی را شدید محکوم کرده و بر  تضمین سلامت و آزادی فوری او و همسرش تاکید میکند.

کمپین برای آزادی کارگران زندانی

۲۳ مهر ۱۴۰۴، ۱۵ اکتبر ۲۰۲۵

اینرا هم بخوانید

تجمع پرستاران کرمانشاه و تهدید به اعتصاب و اخباری دیگر

تجمع پرستاران کرمانشاه و تهدید به اعتصاب و اخباری دیگر تجمع پرستاران کرمانشاه امروز پنجم …