بازداشت دست‌کم ۱۸۰۰ تن در ۱۰ استان کشور

گزارش رادیوفردا:

  • بررسی‌ها نشان می‌دهد در جریان اعتراض‌های روزهای گذشته دست کم یک هزار و ۷۰۰ تن در ۹ استان ایران بازداشت شده‌اند.
  • نشست اضطراری شورای امنیت برای رسیدگی به ناآرامی‌های ایران امروز، جمعه، برگزار می‌‌شود.
  • گزارش‌ها حاکی است که به رغم تدابیر شدید امنیتی،‌ شامگاه پنج‌شنبه بار دیگر تجمع‌های اعتراضی در تهران و چند شهر دیگر برگزار شده است.
  • ایالات متحده آمریکا قصد دارد تا «اطلاعات قابل تعقیب» درباره افراد و سازمان‌هایی که در سرکوب معترضان ایران دست داشته‌اند را جمع‌آوری کند تا آنها را هدف تحریم قرار دهد.
  • رئیس‌جمهوری فرانسه بر ضرورت حفظ کانال گفت‌وگوهای دیپلماتیک با ایران تاکید کرده و هشدار داده است که لحن اظهاراتی که از سوی آمریکا، اسرائیل و عربستان علیه ایران بیان می‌شود، می‌تواند به جنگ منجر شود.
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در توئیتی نوشته که ما در کنار مردم ایران ایستاده‌ایم و معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفته مردم ایران و ایالات متحده متحدان طبیعی یکدیگرند.​
  • واکنش شماری از مخالفان جمهوری اسلامی به اعتراضات ادامه داشته‌ است.
  • به‌ دنبال درخواست آمریکا برای برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت دربارهٔ تحولات ایران، نمایندگی جمهوری اسلامی در سازمان ملل، شدیداً از این موضوع انتقاد کرد.
  • کمیسر حقوق بشر سازمان ملل از ایران خواست تا برای جلوگیری از خشونت‌های بیشتر، نیروهای امنیتی را مهار کند و به حق آزادی بیان معترضان و تجمع مسالمت‌آمیز احترام بگذارد.

اینرا هم بخوانید

حماس: آماده مذاکره فوری در باره طرح جدید واشنگتن برای آتش‌بس در غزه هستیم

حماس می‌گوید حاضر است در مورد تازه‌ترین پیشنهاد آتش‌بس جدید در غزه و آزادی گروگان‌ها …