مطالعات جدید نشان میدهد بالا آمدن سطح دریاها به خاطر افزایش دمای زمین و ذوب شدن یخهای قطبی، محل سکونت ۳۰۰ میلیون نفر را با خطر مواجه خواهد کرد.
بر اساس نتایج این مطالعه که در نشریه عملی «نیچر» منتشر شده است، اگر جلو انتشار گازهای گلخانهای گرفته نشده و تمهیداتی برای تقویت حفاظت از مناطق ساحلی در نظر گرفته نشود، تا سال ۲۰۵۰ مناطق مسکونی و منزل ۳۰۰ میلیون نفر حداقل یک بار در سال با سیلگرفتگی مواجه خواهد شد.
مطالعات جدید شمار کسانی را که در خطر سیلگرفتگی قرار دارند، سه برابر بیشتر از مطالعات قبلی نشان میدهد.
این مطالعات بر عکس مطالعات قبلی که بیشتر بر اطلاعات ماهوارهای متکی بود، بر نقشهبرداریهای ساحلی و ارزیابی مدلهای بسیار پیچیدهتر استوار است.
اسکات کلاپ، نویسنده ارشد این مقاله میگوید گرمایش زمین نشان میدهد که چگونه نسل امروزی در طول زندگی خود شاهد تغییر شکل شهرها، اقتصادها، خطوط ساحلی و کل مناطق دنیا خواهد بود.
این گزارش میافزاید بیشترین تاثیرات بر آسیا خواهد بود و شمار کسانی که در معرض سیل خواهند بود، مانند شهروندان بنگلادش، هند و چین، چندین برابر نسبت به مطالعات قبلی افزایش خواهد داشت.
این گزارش به وضعیت اندونزی اشاره کرده و میگوید همین حالا هم تاثیرات گرمایش زمین در این کشور به وضوح دیده میشود و برعکس مطالعات قبلی که ۵ میلیون اندونزیایی را در معرض خطر سیل ارزیابی کرده بود، مطالعات جدید این رقم را ۲۳ میلیون نفر تخمین میزند.رادیو فردا