با اعدام مجاهد کورکور، تعداد اعدام‌شدگان اعتراضات ١٤٠١ به ۱۱ نفر رسید

اعدام معترضان و بازداشت‌شدگان اعتراضات ۱۴۰۱، همچنان ادامه دارد. از شروع اعتراضات تاکنون ۱۱ تن از معترضان اعدام شدند. متهمانی که نهادهای امنیتی با هدف ایجاد رعب و وحشت به آن‌ها اتهامات واهی و سالب حیات وارد کردند. در حالی که هیچ مدرک مستندی جز اعتراف اجباری زیر شکنجه‌های وحشتناک و اعتراف متهمان علیه یکدیگر وجود نداشت و قاضی‌هایی که زیر نفوذ نهادهای امنیتی چنین احکامی را صادر کردند.

🔹محسن_شکاری، نخستین معترضی بود که با اتهام واهی «محاربه» با حکم قاضی ابوالقاسم صلواتی اعدام شد.

🔹مجیدرضا_رهنورد، از بازداشت‌شدگان در بامداد ۲۱ آذر به اتهام «محاربه» در مشهد اعدام شد.
هادی منصوری، قاضی دادگاه او، حق انتخاب وکیل به این جوان معترض کشته‌شده نداد و او هرگز فرصت دفاع پیدا نکرد.

مجیدرضا ۲۱ آذر ۱۴۰۱ در روندی غیرقانونی، و در جریان محاکمه‌ای بدون وکیل تعیینی حکم اعدامش صادر شد.

وکیل تسخیری مجیدرضا در دادگاه علیه او این گونه صحبت کرد:«موکل در آن روز به دلایل مختلف شرایط روحی مناسبی نداشته و چاقو را در آستین خود پنهان می‌کند، چاقو حدود ۳۰ سانتی‌متر بوده است و در این پرونده مسلم است که متهم ۲ نفر را به شهادت رسانده و ۴ نفر دیگر را مجروح کرده است، مستندات پرونده کامل است اما متهم با چاقوی آشپزخانه این اقدام را انجام داده است.»

🔹 ۱۷دی ۱۴۰۱، جان محمدمهدی کرمی و سیدمحمدحسینی با حکم اعدام قاضی آصف‌الحسینی در جریان پرونده روح‌الله عجمیان گرفته شد.

🔹سحرگاه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، نیز با حکم قاضی مرتضی براتی، جان سه انسان بر بالای دار رفت.سعیدیعقوبی، #صالح میرهاشمی و مجید_کاظمی در جریان پرونده‌ای به نام «خانه اصفهان» که پر از تناقضات و ابهامات بود، اعدام شدند.

🔹#میلاد_زهره‌وند، از بازداشت‌شدگان خیزش انقلابی و زندانی سیاسی، پنج‌شنبه دوم آذر ۱۴۰۲، به صورت مخفیانه در زندان ملایر اعدام شد.
پیشتر در ارتباط با مرگ علی نظری، مامور اطلاعات سپاه پاسداران در جریان خیزش انقلابی به اعدام محکوم شده بود.

🔹حکم قصاص اعدام #محمد_قبادلو در جریان کشته‌شدن یک مامور امنیتی علی‌رغم ردشدن در دیوان‌عالی، روز سوم بهمن ۱۴۰۲ به اجرا درآمد.

,🔹#رضا_رسایی، ۱۶ مرداد 1403 اعدام شد، بدون اینکه حتی به خانواده و وکلای او خبری بدهند و فرصت خداحافظی هم به رضا رسایی بدهند.

🔹#مجاهد_کورکور، زندانی سیاسی، صبح روز ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ از سوی قوه قضاییه در ایران اعدام شد.

برگرفته از کانال تلگرام دادبان

اینرا هم بخوانید

یک قاضی دادگاه در فلوریدا؛پروزیر ثابتی به اتهام ارتکاب “شکنجه و آزار سیستماتیک” در زندان‌های تهران و دیگر شهرها باید مورد محاکمه قرار گیرد.

دویچه وله:یک قاضی دادگاه منطقه‌ای در فلوریدا حکم داده است که پرویز ثابتی (۸۹ ساله)، …