بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه حجاب در دستور کمیسیون قضایی مجلس

ایسنا: بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه حجاب در دستورکار کمیسیون حقوقی حقوقی و قضایی مجلس قرار گرفت.

کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در جلسات هفته جاری خود به بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب می‌پردازد.جلسات کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی در هفته جاری در روزهای یکشنبه و دوشنبه (۱۹ و ۲۰ فروردین‌ماه) تشکیل می‌شود.

کمیسیون اصل ۹۰ در جلسه‌ای به بررسی عملکرد مرکز اطلاعات مالی وزارت اقتصاد در حوزه مبارزه با پولشویی و نحوه همکاری ایران با گروه ویژه اقدام مالی (FATF) و برنامه‌های مبارزه با مفاسد اقتصادی می‌پردازد.

بررسی نتایج تحقیق و تفحص از عملکرد ۱۰ ساله اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس اتاق بازرگانی در دستور کمیسیون اقتصادی قرار دارد.

کمیسیون عمران در جلسه‌ای با حضور نمایندگانی از وزارت راه و شهرسازی، نیروی انتظامی، هلال‌احمر و اورژانس گزارشات ارائه شده در خصوص سفرهای نوروزی را استماع می‌کند.بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در دستور کمیسیون حقوقی و قضایی قرار دارد.

اینرا هم بخوانید

برای نجات زندانیان از چنگ حکومت اسلامی و جنگ افروزیهایش به میدان بیاییم 

قبلا گزارش کردیم که دوشنبه ۲ تیر دولت فاشیست اسرائیل زندان اوین را مورد حمله …