پرده نمایش مسخره دلقکهای آدمکش اسلامی پایین کشیده شد. کارگاه آمارگیری حکومت اسلامی طبق معمول با دروغ و غیرواقعی نشان دادن نقش مردم در مضحکه انتخاباتی گفتند، ” ۲۸ درصد یعنی معادل ۹۰ درصد واجدین شرایط در انتخابات رژیم اسلامی شرکت کرده اند و رئیسی با بیش از ۱۷ میلیون رای از صندوق بیرون آورده شده است.”
اکنون دیگر برای مردم تشنه رفاه، تشنه آزادی و برابری و مردمی که نه بزرگی تحویل این حکومت دادند ابدا مهم نیست که دستگاه آمار پردازی حکومت چه ارقامی را در بوق و کرنا می کند. بلکه این مهم است که مردم از دی ماه ٩۶ حکم به سرنگونی حکومت اسلامی را صادر کرده اند.
عصای پوسیده برخی از سرکردگان اصلاح طلبان نظیر خاتمی برای شرکت عناصر خودشان در این سیرک هم نتوانست به داد حکومت اسلامی برسد. آش آنقدر شور بود که بلندگوهای تبلیغاتی حکومت به خواهش و تمنا از مردم پرداختند و مردم هم به ریش و پشم ریخته شان خندیدند.
عدم مشارکت ۹۹ درصد مردم با شعار، ” رای بی رای، رای ما سرنگونی است” نشان داد که رژیم اسلامی در داخل و در خارج کشور هیچگاه از کمترین مشروعیتی برخوردار نبوده است.
نمایش سوخته رژیم اسلامی در روز جمعه ۲۸ خرداد نه تنها ضربه ای کاری بر پس مانده های جریان مرده اصلاح طلبی بود بلکه ضربه ای کوبنده تر بر پیکر کل نظام اسلامی با تمامی دستجات و جناح های آن بود.
مردم در شهرهای کردستان کوبنده تر از پیش پاسخ صندوق گردانی مزدوران حکومت را کف دستشان گذاشتند. در شهرهای کردستان اگر چهار سال قبل هنوز رمقی در درون طرفداران شوراهای اسلامی شهر و روستا وابسته به جریان اصلاح طلبی وجود داشت، در این دوره این بی رمقی با سرافکندگی و آبروباختگی هر چه بیشتر نصیب جیره خواران حکومت در کردستان شد.
در عرصه بین المللی پوتین حامی بشار اسد و حامی رژیم اسلامی سر از پا نشناخته در رکاب خامنه ای به رئیسی عضو هیئت مرگ خوش آمد گفت. دولتهای اروپایی هنوز محتاطانه در فکر پیدا کردن راه حلی برای ادامه لاس زدن با سران حکومتی هستند که بیش از چهار دهه است نه تنها زندگی مردم در ایران را به تباهی کشانده است بلکه دنیا را با تروریسم و آدمکشی آلوده کرده است.
اکنون که نمایش مفتضحانه حکومت اسلامی بیش از پیش رسوا شده است باید برای نبردهای پیش رو تا سرنگونی کل نظام جهنمی اسلامی آماده شد. این مضحکه عزم جزم مردم برای کنار زدن بساط فقر، فلاکت، آدمکشی، زندان و زندگی زیر خط فقر را بمراتب مهیاتر کرده است.
با تداوم اعتراضات، اعتصابات و مبارزات سازمان یافته هر روزه در میان جنبش های اعتراضی و سرنگونی طلبانه مردم، باید سران دول اروپایی را وادار کرد که دست از حمایت از جنایتکارترین حکومت عصر حاضر بردارند.
اکنون که پوزه رژیم اسلامی عیان تر از هر وقت دیگر توسط جنبش سرنگونی طلبانه مردم به خاک مالیده شده است، زمینه قوی تری در داخل و خارج برای تحمیل بایکوت سیاسی این حکومت به دول اروپایی مهیا شده است.
۲۹ خرداد ۱۴۰۰
۱۹ ژوئن ۲۰۲۱