اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی گفته است” «با یک بودجه ۱۰ برابری زیرساختی و با پیگیری رئیسی و مجلس و قانون بودجه، توانستیم زیرساختهای امنیتی را گسترش دهیم و با اسرائیل به خوبی مقابله کنیم.»
ایرنا به نقل از وی که از عملکرد وزارت متبوعش در دولت سیزدهم گزارش میداد،نوشت،:” با توجه به پیشرفت فناورانه و گسترده اطلاعاتی و امنیتی در دنیا با یک بودجه ۱۰ برابری زیرساختی و با پیگیری رئیس جمهور شهید و مجلس و قانون بودجه توانستیم زیرساخت های امنیتی را گسترش دهیم و با رژیم صهیونیستی به خوبی مقابله کنیم.
سابقه امنیتی و اطلاعاتی خطیب در دم و دستگاه حکومت
- مدیر کل اداره اطلاعات , قم (استان قم) (۱۳۷۰ – ۱۳۸۲)
- مسئول حفاظت از دفتر رهبر جمهوری اسلامی ایران, استان قم (۱۳۸۹ – ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱)
- رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه, تهران (استان تهران) (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ – ۱۷ تیر ۱۳۹۸)
- مشاور عالی و سرپرست اداره کل حراست آستان قدس رضوی, مشهد (استان خراسان رضوی) (۱۳ خرداد ۱۳۹۸ – ۳ شهریور ۱۴۰۰)
- عضو اطلاعات عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (۱۳۵۹ – نامعلوم)
لازم به توضیخ است وزارت خزانهداری آمریکا اسماعیل خطیب را در تاریخ ۸ شهریور ۱۴۰۱ به دلیل مشارکت در فعالیتهای سایبری علیه آمریکا و متحدانش، تحریم کرد. هر نوع دارایی سید اسماعیل خطیب در ایالات متحده مسدود میشود و افراد و شرکتهای آمریکایی از معامله با او منع خواهند شد.
روزنه rowzane خبری – تحلیلی