در پی اخراج سمیه سیما، استاد دانشکده عمران و محیط زیست دانشگاه تربیت مدرس، چهار تن از استادان این دانشگاه با انتشار نامهای از همکار خود حمایت کردند.
مهدی شفیعیفر، سعید مرید، علی باقری و فرزین نصیری صالح در نامه خود خطاب به سمیه سیما، با تجلیل از فعالیتهای دانشگاهی و پژوهشی این استاد اخراج شده از دانشگاه تربیت مدرس، نوشتند: «بسیار مایه تاسف است که فرزندان ایرانزمین به راحتی از وجود سرمایههایی علمی و خدمات آموزشی و پژوهشی شخصیتهایی چون شما محروم میشوند.»
این چهار استاد در نامه خود با اشاره به موج اخراج استادان دانشگاهها، را «اتفاقات ناخوشایند و مایه خسران برای جامعه علمی کشور» خواندند.
کاوه مدنی، مدیر اندیشکده آب سازمان ملل، با استقبال از نامه چهار استاد دانشگاه تربیت مدرس در حمایت از سمیه سیما، در شبکه ایکس، توئیتر سابق، نوشت: «آفرین بر اساتیدی که حقیقت را فدای مصلحت نمیکنند.»
آقای مدنی افزود که «بزرگترین خوشبختی ظالم سکوت آنانی است که با وجود ایمان به بیعدالتی و تضییع حق همقطارانشان، در راستای مصلحت سکوت میکنند و عادیشدن ناحق و ناروا را تسهیل میکنند.»
مدیر اندیشکده آب سازمان ملل همچنین نوشت: «خدمات پژوهشی و آموزشی سمیه سیما در حوزه آب و محیط زیست با اخراج پاک نمیشوند.»
«جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران» اما در بیانیهای به اطلاعیه مدیران این دانشگاه پاسخ داده و نوشتند: «میدانیم که تعلیق آذین موحد بدون حکم در حقیقت اخراج اوست. منع محسن برهانی از تدریس و پروندهسازی برای او یعنی اخراج از دانشگاه. قطع همکاری با مهام میقانی هم در حکم اخراج است.»
دانشجویان افزودند: «اقدام برای بازنشستگی اجباری اساتید باسابقه فنی در حقیقت تلاش برای اخراج آنها از دانشگاه» است و «اختصاص ندادن واحد درسی به وحید عیدگاه، جواد بشری، حسین مصباحیان و سایر اساتید دانشکده ادبیات هم همان اخراج» است.
به دنبال موج اخراج اساتید و مدرسان دانشگاهها، در تازهترین مورد بنابر گزارش شوراهای صنفی دانشجویان کشور «مهام میقانی، استاد هنرهای نمایشی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران» بدون «هیچ ابلاغی و تنها به صورت تلفنی» این دانشگاه اخراج شده است.
مهام میقانی نیز چون اکثریت استادان اخراج یا «تعلیق» شده، از جمله اساتیدی است که به بازداشت دانشجویان در جریان اعتراضات زن، زندگی، آزادی واکنش نشان داده و کلاسهای درسش را در حمایت از دانشجویان متوقف کرد.از رادیو فردا