میانمار؛ کشته شدن۴۰ کودک به دست کودتاچیان

گروه خیریه “نجات کودکان” گفته است از زمان کودتای نظامیان میانمار در ماه فوریه، حداقل ۴۳ کودک به دست نیروهای امنیتی کشته شده‌اند.

این گروه گفته است میانمار در “وضعیت کابوس مانندی” است و کم سن و سال‌ترین فرد کشته شده، شش سال داشته است.از زمان ناآرامی‌ها، به گفته سازمان‌های حقوق بشری ۵۳۶ نفر در میانمار کشته شده‌اند.

در همین حال آنگ سان سوچی، رهبر سرنگون شده میانمار و سه تن از وزیران کابینه و یک مشاور اقتصادی استرالیایی به نقض قانون اسرار دولتی میانمار متهم شده‌اند. این قانون در دورانی که میانمار مستعمره بود، به تصویب رسید.

این اتهام هفته پیش به آنها وارد شده ولی تازه برملا شده و مجازات آن حبس تا ۱۴ سال زندان است.خبرگزاری رویترز گفته است مقامات دولت نظامی میانمار دستور تعطیلی اینترنت در سراسر کشور را صادر کرده‌اند.گفته شده نظامیان از ارائه دهندگان خدمات اینترنتی در میانمار خواسته‌اند تا سرویس بی‌سیم را به طور کل قطع کنند.

نماینده سازمان ملل متحد در میانمار با شدت گرفتن میزان سرکوب، نسبت به خطر “قریب الوقوع حمام خون” در این کشور هشدار داده است.هشدار سازمان ملل متحد زمانی صادر می‌شود که درگیری میان ارتش و شبه‌نظامیان اقلیت‌های قومی در نقاط مرزی میانمار شدت گرفته است.

ناآرامی‌ها در میانمار پس از کودتای ماه فوریه نظامیان علیه دولت منتخب آغاز شد. در آخرین انتخابات، حزب لیگ ملی برای دموکراسی به رهبری خانم سوچی به پیروزی چشمگیری رسید.

پس از کودتا، مردم معترض به خیابان‌ها ریختند و با نیروهای امنیتی درگیر شدند. این نیروها در ابتدا با استفاده از ماشین‌های آب پاش سعی کردند آنها را متفرق کنند اما موفق نشدند و پس از یک هفته از گلوله لاستیکی و مهمات استفاده کردند.خانم سوچی و متحدانش همچنین با اتهام‌های دیگری از جمله رشوه‌خواری و تملک غیر قانونی دستگاه‌های بی‌سیم مواجه هستند.

سازمان ملل متحد از خانواده کارمندان خود در میانمار خواسته تا به دلایل شرایط امنیتی، این کشور را ترک کنند اما کارکنان اصلی آن همچنان در میانمار باقی می‌مانند.بی بی سی

اینرا هم بخوانید

نخست‌وزیر عراق: سامانه پدافندی مناسبی برای مقابله با عبور جنگنده‌های اسرائیل نداشتیم

محمد شیاع سودانی نخست‌وزیر عراق در مصاحبه اختصاصی با بی‌بی‌سی گفت «دلیل اینکه نتوانستیم مانع …