
امروز، ۱۶ اکتبر ۲۰۲۵، بهروز اسدی نشان لیاقت را از رئیسجمهور آلمان، فرانک-والتر اشتاینمایر، دریافت کرد.
به عنوان فعال سیاسی در آلمان، که طی سالهای گذشته و بهویژه از آغاز انقلاب زن، زندگی، آزادی فعالیتهای بسیاری از فعالین سیاسی را از نزدیک دنبال کردهام، همواره تلاشهای بهروز اسدی برایم ارزشمند و الهامبخش بوده است.
بهروز اسدی، همراه با جمع بزرگی از فعالان سیاسی، با تشکیل انجمن زن، زندگی، آزادی در حمایت از انقلاب ژینا (مهسا امینی) و اعتراضات مردم ایران، و عضوی فعال از اعضای هیات نمایندگی “کارزار جهانی نه به اعدام در ایران” و از شخصیت های شناخته شده و محبوب در عرصه دفاع از حقوق بشر نقشی برجسته ایفا کرده است. حضور او در کنار مردم در خیابانهای فرانکفورت و دیگر شهرها، نمونهای از پیوند مبارزه اجتماعی با مبارزات مردم در ایران است؛ مبارزهای علیه اعدام و سرکوب.
تجربه و پایداری او و دیگر فعالین سیاسی آزادیخواه در اروپا، برگ مهمی به تاریخ مبارزه علیه حکومت تبهکار اسلامی افزوده است.
برای بهروز اسدی و تمامی فعالان و مبارزان راه آزادی، آرزوی کامیابی و پیروزی دارم.
شهر کلن آلمان. نسان نودینیان
١٦ اکتبر ٢٠٢٥
روزنه rowzane خبری – تحلیلی