تجمع اعضای تعاونی مسکن سپیدار مقابل وزارت کار

ایلنا:جمعی از اعضای پروژه های سپیدار 2 و 3 و سهیل، در اعتراض به تخلفات تعاونی مسکن خود، مقابل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تجمع کردند.

اعضای شرکت تعاونی مسکن اتوبوسرانی در تماس با خبرنگار ایلنا، از برگزاری تجمع مقابل وزارت کار خبر دادند و گفتند: امروز صبح (16 بهمن) به نشانه اعتراض مقابل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جمع شدیم تا اعتراض خود را نسبت به تخلفات شرکت تعاونی مسکن نشان دهیم.

در این تجمع، اعضای پروژه‌های سپیدار 2 و 3 و پروژه سهیل شرکت داشتند و خواسته‌ی آنها، اجرای حکم وزارت تعاون در رابطه با متخلف بودن اعضای هیات مدیره شرکت تعاونی است. معترضان می‌گویند: هیات مدیره تعاونی که متخلف شناخته شده، بدون توجه به حکم وزارت تعاون، بدون ارسال دعوتنامه برای اعضا، مجمع عمومی برگزار می‌کند؛ این درحالیست که پروژه‌های مسکونی سالهاست بلاتکلیف مانده و ما از سال 91 منتظر تحویل آپارتمان‌هایمان هستیم!

اینرا هم بخوانید

حماس: آماده مذاکره فوری در باره طرح جدید واشنگتن برای آتش‌بس در غزه هستیم

حماس می‌گوید حاضر است در مورد تازه‌ترین پیشنهاد آتش‌بس جدید در غزه و آزادی گروگان‌ها …