تجمع سه روزه کارگران شهرداری آبادان، ۲ هزار کارگر ماهها دستمزد نگرفته اند

اعتراض سه روزه کارگران شهرداری آبادان و سازمان‌های وابسته برای مشخص شدن وضعیت مطالبات معوقه

برخی منابع کارگری به خبرنگار ایلنا گفتند که از سه روز پیش گروهی از کارگران مناطق سه‌گانه شهرداری آبادان برای وصول مطالبات معوقه خود؛ مقابل ساختمان مرکزی شهرداری دست به اعتراض صنفی می‌زنند. امروز نیز اعتراض کارگران ادامه داشت.

به گفته این کارگران؛ بیش از ۲ هزار کارگر در مجموعه شهرداری آبادان و سازمان‌های وابسته به آن مشغول کار هستند که پرداخت مطالبات مزدی‌شان از شهریور ماه به تاخیر افتاده است.

آنها گفتند: به دلیل مشکلات مالی دیگر قادر به گذران زندگی نیستیم. این درحالی‌ست که روز گذشته در دومین روز اعتراض، شهرداری مبلغ کمی (۵۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان) معوقات مزدی ما را به صورت الحساب به حساب کارگران واریز کرده است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که مسئولان شهرداری آبادان همواره مدعی هستند به دلیل پرداخت نشدن صورت وضعیت‌های مالی؛ امکان پرداخت به موقع مزد کارگران را ندارند.

اینرا هم بخوانید

تازه ترین اخبار از فاجعه انفجار در بندر رجایی:۷۰ کشته،۱۲۴۱مصدوم و۲۲مفقود. اعتراض و ابراز همدردی مردم با جانباختگان

خبرهای روز سه شنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٤ ابراز همدردی کامیونداران و مردم با جانباختگان بندر …