تجمع معلمان حق‌التدریس سراسر کشور مقابل مجلس

یلنا؛ صبح امروز (بیست و یکم آذر) جمعی از معلمان حق‌التدریس سراسر کشور به تهران آمدند و مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

تجمع‌کنندگان خواستار مشخص شدن وضعیت استخدامی خود هستند.

یکی از حاضران در تجمع امروز که از استان قزوین به تهران آمده، در ارتباط با اهداف تجمع گفت: چند هزار معلم حق‌التدریس در سراسر کشور در انتظار جذب در آموزش و پرورش هستند؛ سوال ما اینست که چرا وزارت آموزش و پرورش، مصوبات مجلس مبنی بر لزوم جذب حق‌التدریسی‌ها را اجرایی نمی‌کند؟

این معلم می‌گوید: رعایت امنیت شغلی و استخدام، مطالبات کلیدی ماست و بایستی هم نمایندگان مجلس و هم مسئولان آموزش و پرورش، به این مطالبات توجه کنند.حق‌التدریسی‌ها با در دست داشتن پارچه‌نوشته‌ها و پلاکاردهایی خواستار توجه نمایندگان مجلس به خواسته‌های خود شدند.

اینرا هم بخوانید

مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامۀ تشکیل کشور فلسطین بدون حضور حماس رأی مثبت داد و حملات اسرائیل علیه غیرنظامیان و محاصره غزه و ایجاد قحطی را محکوم کرد

مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت قاطع به قطعنامه‌ای رأی داد که در آن بر …