ترامپ گفت در گفتوگوی تلفنی هفته گذشته با بنیامین نتانیاهو صراحتاً به او اعلام کرده که حمله به ایران در شرایط فعلی اقدام مناسبی نیست.او تأکید کرد که در این مورد به نتانیاهو «هشدار نداده» بلکه این موضع خود را به او خبر داده است.
رئیسجمهور آمریکا روز چهارشنبه ۷ خرداد در جمع خبرنگاران در کاخ سفید در پاسخ به پرسشی در این مورد گفت: «راستش را بخواهید، بله، به او گفتم. گفتم فکر نمیکنم الان زمان مناسبی باشد. ما در حال مذاکره با آنها هستیم و گفتوگوهای خیلی خوبی داشتهایم.»
ترامپ افزود: «اگر بتوانیم به سندی قوی برسیم، سندی بسیار محکم با بازرسیها و بدون هیچ اعتمادی – چون من به کسی اعتماد ندارم – آنوقت نیازی به حمله نخواهد بود. من خواهان [سندی] بسیار قوی هستم، که طبق آن بازرسان ما بتوانند وارد شوند، هرچه لازم بود ضبط کنند، هرجا لازم بود را نابود کنند، اما کسی کشته نشود.»
او ادامه داد: «میتوانیم یک آزمایشگاه را منهدم کنیم، اما وقتی هیچکس داخلش نباشد، نه اینکه همه داخل باشند و بعد آن را منفجر کنیم. دو شیوه وجود دارد.»
ترامپ در پایان گفت: «گفتم الان زمان مناسبی برای حمله نیست، چون ما بسیار به راهحل نزدیک شدهایم. البته ممکن است این وضعیت هر لحظه تغییر کند، حتی با یک تماس تلفنی، اما در حال حاضر فکر میکنم آنها (ایران) میخواهند توافق کنند، و اگر بتوانیم توافقی انجام دهیم، جانهای بسیاری را نجات خواهیم داد.» برگرفته ازرادیو فردا