ترامپ خواستار توافق هسته‌ای جدید با جمهوری اسلامی شد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» تأکید کرد که خواهان «یک ایران بزرگ و موفق» است، اما تسلیحات هسته‌ای نباید بخشی از این آینده باشد.

او در این پیام نوشت: «من می‌خواهم ایران کشوری بزرگ و موفق باشد، اما کشوری که نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد. گزارش‌هایی که ادعا می‌کنند ایالات متحده با همکاری اسرائیل قصد دارد ایران را به خاک و خون بکشد، به شدت اغراق‌آمیز هستند.»

ترامپ همچنین پیشنهاد داد که به جای اقدام نظامی، یک توافق هسته‌ای جدید با [حکومت] ایران امضا شود. او در این باره نوشت: «من ترجیح می‌دهم یک توافق هسته‌ای صلح‌آمیز و قابل‌راستی‌آزمایی داشته باشیم که به ایران اجازه دهد به‌طور مسالمت‌آمیز رشد کند و شکوفا شود.»

او همچنین بر لزوم آغاز مذاکرات فوری تأکید کرد و پیشنهاد برگزاری یک جشن منطقه‌ای بزرگ پس از امضای توافق را مطرح کرد. ترامپ افزود: «باید فوراً روی این موضوع کار کنیم و وقتی توافق به امضا رسید، یک جشن بزرگ خاورمیانه‌ای برگزار کنیم. خداوند خاورمیانه را حفظ کند!»پیام جدید ترامپ یک روز پس از اظهارات او در ملاقات با نخست وزیر اسرائیل و امضای فرمانی تازه برای اعمال «فشار حداکثری» بر جمهوری اسلامی منتشر می‌شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه پس از گفتگو با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، در یک کنفرانس خبری مشترک با او، گفت نمی‌خواهد در مورد ایران کار به جای فاجعه‌باری ختم شود.ترامپ در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره نحوه برخورد با حکومت ایران، تاکید کرد از بازگرداندن سیاست «فشار حداکثری» بر جمهوری اسلامی خشنود نیست، اما امیدوار است که بتواند به یک «توافق عالی» دست یابد.رادیو آمریکا

اینرا هم بخوانید

شرکت‌های اروپایی ۲۰۰ تانکر به ناوگان سایه روسیه‌ فروخته‌اند

شرکت‌های کشتیرانی غربی از آغاز جنگ اوکراین بیش از ۲۰۰ تانکر به آنچه که به …