ترامپ:جمهوری اسلامی «بزرگ‌ترین حامی تروریسم» است و نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد. به رسمیت شناختن کشور فلسطین پاداشی برای حماس است.

*ترامپ: اجازه نخواهم دادجمهوری اسلامی سلاح کشتار جمعی داشته باشد. «هیچ خطری برای زمین بزرگتر از سلاح‌های ویرانگر نیست و من در دور اول ریاست جمهوری‌ام آن را در اولویت گذاشتم.«من هرگز اجازه نخواهم داد رژیمی که کشورهای منطقه و همسایگانش را تهدید می‌کند سلاح کشتار جمعی داشته باشد.»

ترامپ گفت قبلا هم گفته است که بزرگترین حامی تروریسم در دنیا هیچگاه نمی‌تواند صاحب سلاح اتمی شود. او گفت برای همین نامه‌ای «سخاوتمندانه» به رهبر جمهوری اسلامی فرستاد تا فرصتی بدهد.او سپس به عملیات بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران با بمب‌افکن‌های بی-۲ اشاره کرد و گفت آنها تاسیسات هسته‌ای ایران را کاملا نابود کردند.

*ترامپ: به رسمیت شناختن کشور فلسطین پاداشی برای حماس است

ترامپ گفت در تلاش برای برقراری آتش‌بس در غزه مشارکت داشت اما طرف‌های مذاکره‌کننده «باید آن را به انجام برسانند.»او به این موضوع اشاره کرد که چند کشور قدرتمند در روزهای اخیر، کشور فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند: «این پاداشی برای جنایات حماس خواهد بود.» ترامپ گفت کسانی که خواهان صلح هستند باید در یک پیام متحد باشند: «آزادی فوری گروگان‌ها.» ترامپ حماس را متهم کرد که پیشنهادهای معقول برای آتش‌بس را رد کرده است.

وی مدعی شد تنها در مدت هفت ماه «به هفت جنگ بی‌پایان پایان داده است.» ترامپ به جنگ اسرائیل و ایران، پاکستان و هند، رواندا و جمهوری دموکراتیک کنگو، تایلند و کامبوج، ارمنستان و آذربایجان، مصر و اتیوپی و صربستان و کوزوو اشاره کرد.

*انتقاد تند دونالد ترامپ از سازمان ملل. ترامپ به انتقاد از سازمان ملل پرداخت و گفت تنها چیزی که از این نهاد دریافت کرده، «یک پله‌برقی خراب و یک تله‌پرومتر [صفحه دیجیتال مقابل گوینده] معیوب» بوده است.وی افزود سازمان ملل «در مذاکرات برای پایان دادن به جنگ‌هایی که ادعا می‌کند حل کرده، همراهی نکرده است.»

او از مجمع عمومی پرسید که «هدف سازمان ملل چیست» و «این نهاد خیلی با ظرفیت واقعی خود فاصله دارد… این حرف‌ها پوچ است و حرف‌ پوچ جنگ‌ها را ختم نمی‌کند.»او همچنین گفت سازمان ملل به «مهاجران غیرقانونی» که قصد داشتند از جنوب وارد آمریکا شوند کمک کرده است و سوال کرد که «باورتان می‌شود؟»

*ترامپ: تغییرات اقلیمی «بزرگ‌ترین فریب تاریخ» و کار افراد «احمق» است.رئیس‌جمهورآمریکا گفت «مهاجران غیرقانونی در حال سرازیر شدن هستند» و اروپایی‌ها «هیچ کاری انجام نمی‌دهند» چون «سیاست درستی» ندارند اما این مشکل اروپا «جدی» است.او با تندی از سیاست‌های مقابله با تغییرات اقلیمی انتقاد کرد و گفت تغییرات اقلیمی «بزرگ‌ترین فریب تاریخ» است.

او گقت تمام پیش‌بینی‌های اقلیمی سازمان ملل و دیگران «اشتباه بوده و افراد احمق» مسئول انجام آن هستند.

او از صادق خان، شهردار لندن، انتقاد کرد و او را «شهردار وحشتناک خواند» خواند و گفت که او «می‌خواهد شریعت [اسلامی] را روی کار بیاورد.»صادق خان هیچ برنامه‌ای برای اجرای شریعت در لندن اعلام نکرده و مشخص نیست دونالد ترامپ به چه چیزی اشاره داشت.

*ترامپ: آمریکا قویترین کشور دنیا است و اکنون عصر طلایی آمریکاست!

دونالد ترامپ سخنرانی خود را با انتقاد از دولت پیشین آمریکا آغاز کرد و رئیس‌جمهور سابق را مسئول «مجموعه‌ای از فجایع» خواند.او گفت هشت ماه پس از آغاز به کار دولتش بهترین دولت ممکن را ایجاد کرده که بار دیگر آمریکا در آن «بزرگترین قدرت نظامی و اقتصادی جهان است» آنچنان که «هرگز نبوده است.»

وی تاکید کرد که کشورش از نظر اقتصادی و نظامی و رابطه با کشورهای دیگر قویترین کشور دنیاست و «این واقعا عصر طلایی آمریکا است.»او همچنین درباره خراب بودن تله پرامپتر(صفحه دیجیتال مقابل مجری) شوخی کرد. رهبران غالبا سخنرانی خود را از روی این متن می‌خوانند.

وی با تاکید بر مبارزه‌اش با مهاجرت غیرقانونی به جنگ در نقاط مختلف دنیا از جمله جنگ اسرائیل و ایران اشاره کرد. او گفت به هفت جنگ پایان داده اما حتی یک تلفن از سازمان ملل به او نشده است.بی بی سیویرایش

**********************

 گزارش رادیو آمریکا، ترامپ:جمهوری اسلامی، بزرگ‌ترین حامی تروریسم، نباید خطرناک‌ترین سلاح را داشته باشد

دونالد ترامپ،‌ رئیس جمهوری آمریکا، در سخنرانی‌اش در سازمان ملل گفت که «اولویتم را درباره ایران قرار می‌دهم» و تأکید کرد: «بزرگترین حامی تروریسم در جهان نباید خطرناکترین سلاح را داشته باشد.»

وی ا بیان این که «اول که آمدم به آن به اصطلاح رهبر نامه فرستادم»، گفت که در مقابل «رژیم [جمهوری اسلامی] آمد و به کشورهای همسایه‌اش آسیب رساند.»

او تأکید کرد: «سه ماه قبل عملیات چکش شب انجام شد و هواپیماهای بی۲، ۳۷ ساعت پرواز کردند و تأسیسات هسته‌ایشان را نابود کردند و کاری را کردیم که ۲۲ سال بود مردم می‌خواستند انجام دهند و بدین ترتیب من جنگ ۱۲ روزه‌ای را پایان دادم و دو طرف توافق کردند که دیگر نجنگند.»

وی روز سه‌شنبه اول مهر در هشتادمین نشست عمومی سازمان ملل که در مقر این سازمان در نیویورک آمریکا برگزار می‌شود، گفت: «شش سال پیش این جا ایستادم و گفتم یک جهانی بود که در رفاه و صلح بود و از آن زمان تا کنون جنگ‌ها در چندین قاره اتفاق افتاده، ثبات از بین رفته، و بحران‌های زیادی روی داده و چهار سال در آمریکا ضعف تجربه کردیم و کشورمان را به یک رشته فاجعه‌های پیاپی انداخت.»

او اضافه کرد: «در هشت ماه گذشته کشور ما جذاب‌ترین کشور جهان بوده و آمریکا قوی‌ترین ارتش، اقتصاد، و روحیه را دارد و اکنون عصر طلایی آمریکا است و به‌سرعت داریم بلایای اقتصادی گذشته را پشت سر می‌گذاریم و تحت رهبری من قیمت انرژی، بنزین، مواد غذایی، نرخ بهره خرید خانه پایین آمده است و در مقابل، رقم بازار سهام بالا رفته و همه کشورهایی که در این جا حضور دارند، منفعت می‌برند.»

رئیس جمهوری آمریکا با بیان این که «دستمزد کارگران دارد با شیبی بیش از ۶۰ سال گذشته بالا می‌رود»، گفت: «بیش از ۱۷ هزار میلیارد دلار سرمایه در هشت ماه اخیر به آمریکا آمد و یک بار دیگر به بهترین کشور جهان برای کسب و کار تبدیل کند و بیشتر کشورها در حال سرمایه‌گذاری در آمریکا هستند. ما بهترین اقتصاد را در تاریخ جهان داشتیم و اکنون دوباره دارم این کار را می‌کنم و بهتر از همیشه خواهد بود.»

وی با اشاره به ورود غیرقانونی مهاجران به آمریکا پیش از بازگشتن او به کاخ سفید، درباره دستاوردهای دور دوم ریاست‌جمهوری‌اش در هشت ماه گذشته گفت: «در مرزهای جنوبی آن حمله وحشتناک را توانستیم جلوگیری کنیم و تعداد ورود مهاجران غیرقانونی اکنون صفر است.»

او تأکید کرد: «در عرصه جهانی آمریکا یک بار دیگر مورد احترام است. ما در چهار سال گذشته مایه خنده جهان بودیم.»

دونالد ترامپ درباره نقش آمریکا در ایجاد امنیت در عرصه جهانی، با بیان این که اکنون اعضای ناتو «هزینه‌هایشان را می‌دهند»، گفت: «دولت من به طور پیاپی روابط تجاری را با بسیاری کشورها پیش برده. در هفت ماه جنگ‌هایی که گفته می‌شد هرگز قابل حل و فصل نیستند، پایان دادم. هفت جنگ را پایان دادم و در همه موارد جنگ‌هایی بودند که هزاران نفر کشته می‌شدند.»

او با اشاره به مواردی از جمله جنگ میان کامبوج و تایلند، اسرائیل و جمهوری اسلامی ایران، ارمنستان و آذربایجان، و همچنین مصر و اتیوپی گفت: «هیچ کشوری هیچ کاری در این مقیاس انجام نداد و فقط اینها در هفت ماه گذشته انجام شد. متأسفم که من مجبور شدم به جای سازمان ملل این کار را بکنم.»

وی با انتقاد از سازمان ملل گفت که «سازمان ملل حتی یک تلفن به من نزد برای کمک به من در پایان دادن به این جنگ‌ها» و با اشاره به کاستی‌هایی که امروز در نشست عمومی این سازمان مشاهده کرده، افزود: «سازمان ملل تا این جا یک پله برقی خراب و یک تله پرامپتر خراب به ما داده است.»

او اضافه کرد: «وقتی من تلاش می‌کردم به جنگ‌ها پایان بدهم، فهمیدم سازمان ملل کاری در این موارد نمی‌کند. سازمان ملل پتانسیل بسیار عظیمی دارد، اما حتی نزدیک نمی‌شود به این که پتانسیلش را به عمل برساند. فقط واژه توخالی است، در حالی که جنگ‌ها را با اقدام می‌توان به پایان رساند.»

رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به انجام رساندن «مذاکرات ابراهیم» در دور نخست ریاست جمهوری‌اش گفت که بابت آن اقدامات «کسی به آمریکا اعتبار نداد.»

او همچنین اضافه کرد: «مهمترین هدیه برای من این است که پسرانی که در جنگ‌ها کشته می‌شدند، دیگر کشته نمی‌شوند و برای من مهمترین چیز حفظ جان انسان‌ها است.»رهبران آمریکا دست دوستی و رهبری به شما می‌دهند تا بتوانید جهانی ایمن‌تر بسازید. اما برای آن باید رویکردهای شکست‌خورده گذشته را کنار بگذارید.»

دونالد ترامپ در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر این که «هیچ تهدیدی بزرگتر از ویرانگرترین سلاح نیست»، گفت که هرچند خیلی کشورها چنین سلاح‌هایی دارند، اما «اولویتم را درباره [جمهوری اسلامی] ایران قرار می‌دهم.»

او توضیح داد: «بزرگترین حامی تروریسم در جهان نباید خطرناکترین سلاح را داشته باشد. اول که آمدم به آن به اصطلاح رهبر نامه فرستادم … اما رژیم آمد و به کشورهای همسایه‌اش آسیب رساند.»

وی افزود: «سه ماه قبل عملیات چکش شب انجام شد و هواپیماهای بی۲، مدت ۳۷ ساعت پرواز کردند و تأسیسات هسته‌ای‌شان را نابود کردند و کاری را کردیم که ۲۲ سال بود مردم می‌خواستند انجام دهند و بدین ترتیب من جنگ ۱۲ روزه‌ای را پایان دادم و دو طرف توافق کردند که دیگر نجنگند.»

ترامپ به مسئله غزه اشاره کرد و گفت: «ما نباید هفت اکتبر را فراموش کنیم. بسیاری کشورها تصمیم گرفتند کشور فلسطینی را به رسمیت بشناسند و این پاداشی برای تروریست‌ها است. آنها خیلی چیزها گرفتند و این باج‌خواهی می‌توانست تمام شود.»

او با انتقاد از کشورهایی که کشور فلسطینی را به رسمیت شناخته‌اند، گفت: «آنها که دنبال صلح هستند باید دنبال یک چیز باشند و پیامشان الان باید یک چیز باشد و آن هم این که گروگان‌ها را همین الآن آزاد کنید.»

ترامپ با اشاره به تلاش‌های دولتش برای آزاد کردن گروگان‌ها گفت: «ما باید بلافاصله برای صلح مذاکره کنیم و هر ۲۰ گروگان را پس بگیریم. [با اقدامات] استیو ویتکاف و مارکو روبیو توانستیم اکثر گروگان‌ها را پس بگیریم و بارها گفته‌ام باقی‌مانده‌ها سخت‌ترین هستند و ما همین حالا می‌خواهیم ۲۰ گروگان باقی‌مانده و جنازه‌های باقی‌مانده را پس بگیریم.»

وی درباره جنگ روسیه علیه اوکراین به «رابطه خوب» خود با ولادیمیر پوتین اشاره کرد و با تأکید بر تلاش برای پایان دادن به جنگ گفت: «همه فکر می‌کردند روسیه سه روزه این جنگ را می‌برد، اما این اتفاق نیافتاد و سه سال و نیم است که دارند می‌جنگند و هر هفته بین پنج تا هفت هزار جوان از دو طرف کشته می‌شوند. اگر من رئیس جمهوری بودم، این جنگ هرگز آغاز نمی‌شد. چند هزار جان دیگر باید بی‌دلیل گرفته شود تا این جنگ تمام شود؟»

او با بیان این که «هند و چین این جنگ را تأمین مالی می‌کنند»، هشدار داد: «اگر روسیه حاضر به پایان دادن جنگ نباشد، ایالات متحده آماده است تحریم‌های بسیار شدیدی را بر آنها اعمال کند که باعث شود جنگ تمام شود.»

ترامپ همچنین افزود: «اروپا باید پا پیش بگذارد و وظیفه‌اش را انجام دهد. شرم‌آور است که اروپا دارد از روسیه انرژی می‌خرد.»

او با بیان این که «من حق و حرف راست را می‌گویم»، اضافه کرد: «من تهدید سلاح‌های خطرناک را می‌گویم. از کشورهای جهان می‌خواهم به ما بپیوندند تا تولید سلاح‌های هسته‌ای و بیولوژیکی متوقف شوند. ما هیچ وقت نباید از آن استفاده کنیم. چرا که اگر از سلاح هسته‌ای استفاده بشود جهان می‌تواند به پایان برسد. دیگر سازمان مللی نخواهد بود.»

دونالد ترامپ گفت: «امیدواریم سازمان ملل در پروژه ما که تحت هوش مصنوعی انجام می‌شود برای جلوگیری از سلاح بیولوژیک مشارکت کند. سازمان ملل نه‌تنها مشکلاتی که باید را حل نمی‌کند، بلکه در بسیاری موارد خودش مشکل است.»

او توضیح داد: «سازمان ملل کسانی را که به طور غیرقانونی به آمریکا وارد می‌شوند، تأمین مالی می‌کند. آن هم در مسیری که از مرزهای جنوبی در حال ورود به کشور ما بودند. الآن ما همه‌اش را متوقف کرده‌ایم.»

ترامپ گفت: «سازمان ملل باید جلو تهاجم‌ها را بگیرد، نه این که آنها را تأمین مالی کند. ورود غیرقانونی به کشور ما و از بین بردن امنیت کشورمان را نمی‌پذیریم. آمریکا متعلق به آمریکایی‌ها است.»

او با انتقاد از بی‌عملی برخی کشورها در این زمینه گفت: «من می‌بینم اما اسم نمی‌آورم از آنهایی که دارند کشورشان را از بین می‌برند. اروپا مشکلش جدی است. هیچ کسی کاری برای تغییر وضعیت و بیرون کردن مهاجران غیرقانونی انجام نمی‌دهند و برای این که «پالتیکلی کورکت» باشند این کار را انجام نمی‌دهند.»

ترامپ همچنین با تأکید بر اهمیت مالکیت ملی کشورها گفت: «آنچه جهان را زیبا کرده این است که هر کشوری منحصربه‌فرد است و هر کشوری زیبایی‌های خودش را دارد. کشورها باید مواظب جوامع محلی‌شان باشند و نگذارند مهاجران غیرقانونی کشورشان را از بین ببرند. آنها می‌آیند و با دلایل نامشروع تقاضای پناهندگی می‌کنند، اما کشورتان دارد می‌رود و وارد جهنم می‌شود.»

ترامپ در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انهدام سه شناور حامل مواد مخدر، درباره اقدامات دولتش در مقابل قاچاق مواد مخدر گفت: «چندین کارتل مواد مخدر را به عنوان تروریست‌های جهانی تعیین کردم که کارشان قتل و شکنجه و مثله‌ کردن بود. آنها دشمنان بشریت هستند. قاچاق تروریستی ونزوئلا را که تحت کنترل مادورو است می‌خواهیم از بین ببریم. هشدار می‌دهم به قاچاقچیان مواد مخدر که ما شما را نابود می‌کنیم!»

وی درباره برنامه «انرژی‌های پاک»، گفت که برخی «طرفداران محیط زیست حاضر نیستند اذعان کنند چین و برخی کشورهای آسیایی آلودگی تولید می‌کنند و از طریق اقیانوس به این سو می‌رسد. سیاست‌های انرژی پاک نتوانسته موثر باشد، همه این‌ها مسخره‌بازی است. آمریکا و اروپایی‌ها هزینه‌هایی که می‌پردازند بسیار بیشتر از چین است.»

او همچنین درباره سیاست‌های تعرفه‌ای دولتش تأکید کرد: «ما از اعمال تعرفه برای حفظ حاکمیت ملی و امنیت ملی‌مان در کشورهای جهان استفاده می‌کنیم.» رادیو آمریکا

اینرا هم بخوانید

دانشجویان دانشگاه الزهرا به تشدید سخت‌گیری‌ها در ورود و خروج به خوابگاه‌ها و محدودیت‌های پوششی اعتراض دارند

روزنامه هم میهن:الهه محمدی: تذکرهای مکرر درباره حجاب، تشدید سختگیری‌ها در ورود و خروج و …