العربیه:ترکیه روز دوشنبه 15 ژانویه 2018 اعلام کرد که عملیات اعزام نیروهای بیشتری را برای تقویت ارتش خود در مرزهای سوریه آغاز کرده است.
طبق این منابع نظامی ترکیه، نیروهای مسلح این کشور شماری از یگانها، نفربرهای زرهی و خودروهای نظامی خود را با هدف افزایش آمادگی برای مقابله با خطرات احتمالی به استان «غازی عنتاب» در مرز با سوریه انتقال داده است .
به گزارش العربیه یک کاروان نظامی مجهز به اسلحه پیشرفته با سربازان تازه نفس وارد استان «شانلی اروه» واقع در جنوب شرقی ترکیه شدهاند.
ترکیه همچنین خودروهای زرهی و تجهیزات نظامی از یگانهای مختلف سطح کشور تحت تدابیر امنیتی به شهر ریحانلی در استان حاتای در جنوب این کشور اعزام کرده است.
تصمیم ترکیه برای اعزام نیروهای بیشتر به سمت مناطق مرزی سوریه پس از آن گرفته شد که ایالات متحده آمریکا از تشکیل گردانهای جدیدی از کردهاى سوريه در مناطق مرزی اين كشور خبر داد.
منابع نظامی میگویند شمار نيروهايى كرد که ايالات متحده آمریکا آنها را آماده کرده است به 30 هزار نفر می رسد.
این نیروها قرار است در مرزهای سوریه و عراق و مرزهای ترکیه با عراق مستقر شوند.
ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا تصمیم گرفته که این تعداد نیروها را آموزش و به اسلحه پیشرفته تجهیز کند.
این نیروها در مسافتی به طول 820 کیلومتر در امتداد مرز سوریه و ترکیه برای نظارت بر پستهای بازرسی مستقر خواهند شد.
روزنه rowzane خبری – تحلیلی