ترور در آلمان، زمینه حمله به مهاجران و پناهجویان – فریبرز پویا

مندرج در ژورنال شماره ۹۲۱ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده کردن روی تلفن همراه)

حمله تروریستی شامگاه جمعه ۳۰ آذر به بازار کریسمس در شهر ماگدبورگ آلمان، که منجر به کشته شدن ۵ نفر از جمله یک کودک ۹ساله و زخمی‌شدن بیش از ۲۰۰ نفر شده بار دیگر توجه همه را به سیاست‌های تروریستی کور جلب کرد. پلیس آلمان همان شب طالب ال عبدالمحسن را به جرم عملیات تروریستی دستگیر کرده است.

طالب ال عبدالمحسن دکتر روانپزشک که در بیمارستان دولتی شهر برنبرگ به طبابت مشغول بود است و با اینکه خود را بعنوان از اسلام برگشته و آته ایست معرفی می‌کرد بشدت هوادار تز نبرد تمدن‌ها بود و از احزاب دست راستی اروپا حمایت می‌کرد.

نهاد هماهنگی بین‌ المللی اکس مسلم بلافاصله در اعلامیه‌ای محکومیت این حرکت تروریستی را با ابراز همدردی با خانواده‌های کشته‌شدگان و زخمی‌ها، اعلام کرد که این شخص در فعالیت خود در مدیای اجتماعی یک “مزاحم سایبری” بوده است

بنا به گزارش‌های منتشر شده، از جانب سازمان اکس مسلم آلمان طالب ال عبدالمحسن مخالف سیاست پناهنده پذیری دولت آلمان بوده و همچنین تلاش‌ها  و فعالیت‌های مخربی از جمله  علیه بسیاری از مخالفین دولت سعودی، زنان پناهنده از عربستان سعودی و اکس مسلم در المان انجام داده  تا جایی که چندین زن از او به دلیل تهدید و ارعاب در رسانه‌های اجتماعی به پلیس و دادگاه شکایت کرده بودند. اما  مسئولین و دولت آلمان در نهایت این شکایت‌ها را جدی نگرفته‌اند.

کاملاً آشکار است که این حمله تروریستی او جهت دامن زدن به فضای ضد پناهنده در آلمان و در خدمت جریان‌های راست افراطی بوده است. بی جهت نیست که بلافاصله جریانات ضد پناهندگی و فاشیستی در آلمان دست بکار شده و تظاهرات و حمله علیه پناهندگان و مهاجران سازمان داده و خواهان اخراج همه مهاجران از آلمان شده‌اند.

جنبش راست افراطی همه‌جا و از جمله در اروپا بر جدایی، نفاق و نژادپرستی استوار است و این سیاست مرزهای نژادی، مذهبی و فرهنگی نمی‌شناسد. اینها دشمن انسان و انسانیت هستند.

ما، اما،  تنها با همبستگی میان مردم بر مبنای اتحاد حول حقوق مشترک انسانی‌مان است که می‌توانیم با جنبش دست راستی مقابله کنیم. در این مهم، رودررویی با احزاب و جریانات راست افراطی  چه مذهبی چه غیرمذهبی که ترور و ارعاب را وسیله پیشبرد سیاست‌های خود می‌کنند وظیفه همه ما است.

اینرا هم بخوانید

آخر و عاقبت محرم در ایران – فریبرز پویا

مندرج در ژورنال شماره ۷۸۲ (لینک به فایل پی دی اف نشریه ژورنال برای پیاده …