تشکیلات خارج کشور حزب کمونیست کارگری: حمله سلطنت طلبان به محمدرضا عالی پیام را محکوم میکنیم!

روز شنبه ۲۰ ماه مه لات و لوت های شاه اللهی در میدان ترافالگار لندن محمدرضا عالی پیام (ملقب به هالو) را که برای شرکت در تجمع علیه جمهوری اسلامی به این محل آمده بود، مورد فحاشی و حمله فیزیکی قرار دادند. جرم آقای عالی پیام این بود که انتقاداتی را متوجه رضا پهلوی و هوادارانش کرده بود.
فحاشی و لمپنیسم دیگر به شیوه رایج طرفداران رضا پهلوی در کشورهای مختلف تبدیل شده است. اینها توان سازماندهی مردم معترض را ندارند و تلاش میکنند با قلدرمنشی تظاهرات ها علیه جمهوری اسلامی را مصادره کنند. اینها هرچه با سیاست های ضد مردمی و ارتجاعی شان بیشتر منزوی میشوند، بیشتر به لمپنیسم و فحاشی روی میاورند و زمینه را برای توطئه های مزدوران جمهوری اسلامی هم فراهم میکنند.
تشکیلات خارج کشور حزب کمونیست کارگری فاشیست های شاه اللهی را شدیدا محکوم میکند و مخالفین جمهوری اسلامی را به مقابله با آنها فرامیخواند. انقلاب زن زندگی آزادی انقلابی آزادیخواهانه، مدرن و انسانی است. با طرد و انزوای اوباش شاه‌اللهی فضای فعالیت سیاسی در خارج کشور را امن و سالم و سیاسی نگهداریم.

تشکیلات خارج کشور حزب کمونیست کارگری ایران
۱۳ مه ۲۰۲۳

اینرا هم بخوانید

یاد رفیق اعظم کم‌گویان گرامی باد!

با کمال تاسف اطلاع یافتیم اعظم کم‌گویان، از فعالین قدیمی جنبش کمونیستی ایران، پس از …