به گزارش خبرگزاری حال وش/ سحرگاه روز ۱۵ شهریور ماه ۱۴۰۱، حکم اعدام ۷ زندانی از جمله چهار زندانی بلوچ از بابت اتهامات مرتبط با (مواد مخدر) که پیشتر به اعدام محکوم شده بودند در زندان میناب به اجرا در آمد
طبق این گزارش هویت این زندانیان ۱_« عبدالخالق نارویی اهل زاهدان و ساکن گرگان» متاهل و دارای فرزند٫ در سال ۹۸ بازداشت. ۲_« سلیمان نارویی » ۴۶ ساله متاهل دارای فرزند اهل زاهدان و ساکن مازندران»، مرداد ماه سال ۹۹ بازداشت شده است. ۳_« عبدالغفور بهادرزاده ریگی» ۳۶ ساله متاهل دارای همسر و پنج فرزند و اهل و ساکن روستای گزگراغ از توابع شهرستان تفتان، در بهمن ماه سال ۹۷ بازداشت شده است،۴_«عباس نوبخت» متاهل و دارای فرزند اهل شهر رمشک از توابع شهرستان قلعه گنج،بازشت سال ۹۸،
۵_«محمد زبیری » متاهل دارای دو همسر و فرزند اهل و ساکن روستای باغملک از توابع میناب، بازداشت سال ۹۸، ۶_«محمد کاظمی» اهل و ساکن جهرم، بازداشت سال ۹۸، و ۷_«محمد رضا هدایتی» متاهل دارای دو فرزند، اهل و ساکن مشهد، شغل معلم، بازداشت سال ۹۸، توسط حال وش احراز شده است.
بنا بهگفته یک منبع مطلع؛ این هفت زندانی که از بابت اتهامات مرتبط با (مواد مخدر) به اعدام محکوم شده بودند روز یکشنبه ۱۳ شهریورماه، به سلول انفرادی زندان میناب جهت اجرای حکم اعدام انتقال شده اند.
منبع افزود؛ همه این هفت زندانی در شهرستان میناب با اتهامات مواد مخدر در پرونده های جداگانه بازداشت شده و از دادگاه انقلاب میناب با ریاست قاضی« حسن نیک طبع» به اعدام محکوم شده اند.
- بر اساس یک خبر دیگر روز سه شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۱، حکم اعدام دو زندانی از بابت اتهامات مرتبط با مواد مخدر که پیشتر به اعدام محکومشده بودند در زندان تایباد به اجرا در آمد.
طبق این گزارش، هویت این زندانیان«خلق الله فهیمزاده»، تبعه کشور افغانستان و «حسن حق وردیزاده» که با اتهامات مربوط به «مواد مخدر» عنوان شده است.
از یک منبع مطلع در این خصوص آمده است؛ «خلق الله فهیمزاده اهل افغانستان بود و از دو سال و نیم پیش در زندان بهسر میبرد. حسن حقوردیزاده نیز از حدود سه سال پیش در زندان بهسر میبرد.»
*همچنین اسامی سه زندانی که حکم اعدام آنها در زندان مرکزی کرج اجرا شده، به شرح ذیل است:
۱- شهرام کاکاوند، ۳۳ ساله، اهل هرسین، وی در سال ۹۸ بازداشت شد.
۲- پیمان سلیمانی، ۴۴ ساله، اهل کوهدشت، او در سال ۹۶ بازداشت شد.
۳- عزیز یار هاشمی، اهل هرسین و ساکن کرج که بازداشت وی سال ۹۸ صورت گرفته است.