جنایت خونین در شهر مونیخ آلمان شدیدا محکوم است!

 
۱۳ فوریه ۲۰۲۵ در آستانه انتخابات المان دوباره یک جنایت خونین در شهر مونیخ  صورت گرفت. بنابه گفته دادستان مونیخ گابریله تیلمن فرد مهاجم  جوان ۲۴ ساله اهل افغانستان در سال ۲۰۱۶ وارد المان شده  و در چهارچوب روند پناهجویی اجازه اقامت دریافت کرده بود و سابقه کیفری نداشته است. در یک اقدامی جنایتکارانه، با ماشین و با سرعت زیاد به میان انبوه جمعیت که در حال تظاهرات بودند حمله کرد. بنا به اخبار تا کنونی، متأسفانه یک مادر با کودک خردسالش کشته شده و ۳۴ نفر مجروح شده اند.
بنا به گفته دادستان مونیخ انگیزه واقعی فرد مهاجم با این جنایت و اقدام شنیع، نفرت انگیز و ضد انسانی، اسلام گرایی بوده و عمدا به مردم هجوم آورده است و لحظاتی بعد از دستگیری عبارت « الله اکبر » را به زبان آورده است.
مردم آلمان بارها با همین سبک و روش، قربانی عملیات تروریست‌های اسلامی شده‌اند. ما خود را عمیقا شریک و همدرد خشم و اندوه بازماندگان و  مجروحین و همه مردمی که از این اقدام جنایت‌کارانه آسیب دیده‌اند می‌‌دانیم. به خانواده خانواده کشته شدگان تسلیت میگوییم و این جنایات را شدیدا محکوم میکنیم.
جریانات نژادپریست و راسیست این نوع اقدامات تروریستی جریانات اسلامی را ابزاری برای دامن زدن به جو مسموم ضد مهاجرین و پناهندگان قرار داده اند و بخشهایی از مردم نیز تحت تاثیر این نوع تبلیغات قرار دارند. درو اقع مهاجرین از یکطرف دستخوش هجوم سیاست‌های راسیستی احزاب و جریانات راست هستند و از طرف دیگر مماشات و سازش با جریانات اسلامی از جانب دولت باعث فشار بر آنها شده است. راسیستها و جریانات اسلامی دو روی یک سکه‌اند، هر دو جریان ارتجاعی، ضد زن، ضد مهاجر و ضد آزادی و کرامت انسانی هستند.
نباید بگذاریم تروریسم اسلامی و راسیسم و نژادپرستی،اتحاد و همدلی انسانی ما مردم را خدشه دار کند. ما همه مردم را فرا میخوانیم که بیش از هر زمان با هوشیاری از حقوق و کرامت انسانی تمام شهروندان جامعه دفاع کنند.
 
حزب کمونیست کارگری ایران – کمیته تشکیلات آلمان
 
۱۵ فوریه ۲۰۲۵

اینرا هم بخوانید

نامه سرگشاده به نخست وزیر سوئد آقای Ulf Kristersson: مسجد امام علی تهدیدی برای جامعه است، باید بسته شود!

مقامات دولتی و پلیس امنیتی سوند اعلام کردند محسن حکیم الهی امام جمعه مسجد امام …