جی دی وَنس، معاون ترامپ در کنفرانس امنیتی مونیخ:” کلانتر تازه‌ای در شهر است”!

جی دی وَنس، معاون ترامپروز جمعه ۲۶ بهمن در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ بر اهمیت پاسداری از ارزش‌های مشترک ایالات متحده آمریکا و اروپا تاکید کرد.

وی به نمونه‌هایی از مخاطرات علیه آزادی‌های شهروندان اروپایی و آمریکایی در سال‌های اخیر – از جمله آزادی بیان – و لزوم دفاع از دموکراسی را یادآور شد و تاکید کرد که تحت رهبری دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، بر خلاف دولت جو بایدن، شرایط متفاوت خواهد بود و اکنون «کلانتر تازه‌ای در شهر است» (اصطلاحی برای اشاره به این که رهبر جدیدی در مسند قدرت است.)

وی در ادامه حمله تروریستی روز پنجشنبه در مونیخ را محکوم کرد و از روند فزاینده مهاجرت بی‌رویه در جهان طی سال‌های اخیر به عنوان یک چالش مهم یاد کرد. وی در اشاره‌ای کوتاه به جنگ میان روسیه و اوکراین خواستار توافقی منطقی میان دو کشور و پایان جنگ شد.رادیو آمریکا

اینرا هم بخوانید

لاریجانی و اختلافات حکومتی: برخی از زعمای سیاسی هنوز حساسیت موقعیت فعلی را درک نکرده‌اند؛ به محض رخ دادن یک حادثه راحت به جان هم میفتند

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی گفته: فکر می‌کنم زعمای سیاست در …