ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی امروز دوشنبه اعلام کرد که در یک «عملیات هدفمند» در جنوب شهر استراتژیک «مارب» در شبانه روز گذشته «بیش از ۱۵۶ تن» از شورشیان حوثی کشته شدهاند. شهر «مارب» از هشت ماه پیش میدان نبرد میان شورشیان حوثی و نیروهای وفادار به دولت یمن است.
ائتلاف نظامی یمن تحت هدایت عربستان سعودی بگزارش آژانس خبری این کشور در شبانه روز گذشته ۳۳ عملیات گوناگون علیۀ شورشیان حوثی به اجرا گذاشته که «براثر آن ۸ خودروی نظامی منهدم و بیش از ۱۵۶ عنصر تروریست» کشته شدهاند.
نبردها در العبدیه، واقع در صد کیلومتری جنوب مارب بگفتۀ یک مقام ائتلاف نظامی، در دو روز گذشته به کشته شده ۱٧ تن از نیروهای طرفدار دولت یمن انجامیده است.
شورشیان حوثی که کنترل شمال یمن را در اختیار دارند، به منظور تسلط کامل بر این منطقه، مارب، تنها شهر بزرگ و استراتژیک در دست نیروهای دولتی را، از فوریۀ گذشته در محاصره گرفته و بر حملات خود به این شهر افزودهاند.این نبرد، بحران انسانی در یمن را که همزمان با آغاز جنگ بر این کشور ساید افکند، فاجعه بارتر کرده است.
ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی در سال ۲۰۱۵ به طرفداری دولت یمن برای مقابله با شورشیان حوثی که از حمایت جمهوری اسلامی ایران برخوردارند بوجود آمد.
در هفت سال جنگ، دهها هزار تن و بویژه غیر نظامیان در یمن جان خود را از دست داده و میلیونها نفر نیز بی خانمان شدهاند.رادیو فرانسه