حملات هوایی اسرائیل در غزه،۵۲ کشته به جا گذاشت!

حملات هوایی روز دوشنبه اسرائيل به بخش‌هایی از باریکه محاصره شده سرزمین‌های فلسطینی در غزه دست‌کم ۵۲ کشته به جا گذاشته است.

یورونیوز:به گفته منابع پزشکی محلی، ۳۶ نفر از قربانیان این حملات پس از هدف قرار گرفتن مدرسه‌ای که به سرپناهی برای آنها تبدیل شده بود، هنگام خواب جان باختند.ارتش اسرائیل اعلام کرد که هدف این حمله، افراد مسلحی بوده‌اند که از این مدرسه به عنوان پایگاه عملیاتی استفاده می‌کردند.

تخریب گسترده و آوارگی ۹۰ درصد جمعیت غزه

عملیات نظامی اسرائیل بخش‌های وسیعی از غزه را ویران و حدود ۹۰ درصد جمعیت این منطقه را آواره کرده است.در حمله به مدرسه‌ای واقع در یکی از محله‌های شهر غزه، علاوه بر کشته شدن ۳۶ آواره فلسطینی، ده‌ها نفر نیز زخمی شدند. به گفته رئیس اورژانس غزه، یک پدر و پنج فرزندش نیز در میان کشته‌شدگان بودند. بیمارستان‌های شفا و الاهلی در شهر غزه نیز این آمار را تأیید کردند.

منابع پزشکی محلی می‌گویند مدرسه سه بار هنگام خواب فلسطینیان پناه‌گرفته در آن هدف قرار گرفت و وسایل ساکنان در آتش سوخت. تصاویر منتشرشده در فضای مجازی، تلاش امدادگران برای خاموش کردن آتش و بیرون کشیدن اجساد سوخته را نشان می‌دهد.

این در حالی است که ارتش اسرائیل اعلام کرد یک مرکز فرماندهی و کنترل متعلق به حماس و جهاد اسلامی را که برای جمع‌آوری اطلاعات جهت حملات استفاده می‌شد، هدف قرار داده است. اسرائیل مسئولیت تلفات غیرنظامیان را متوجه حماس می‌داند، چرا که مدعی است این گروه از مناطق مسکونی به عنوان پایگاه عملیاتی استفاده می‌کند.

از سوی دیگر، در حمله‌ای جداگانه به منزلی مسکونی در جبالیا در شمال غزه، ۱۶ نفر از اعضای یک خانواده، از جمله پنج زن و دو کودک، کشته شدند.در همین حال، شبه‌نظامیان فلسطینی سه موشک از غزه شلیک کردند که دو موشک در داخل غزه سقوط کرد و سومی توسط سامانه دفاعی اسرائیل رهگیری شد.

اینرا هم بخوانید

عراقچی: پاسخ به نامه آمریکا در دست تهیه است. پیشنهاد تاسیسات غنی‌سازی کنسرسیوم و…

عراقچی به رسانه های حکومتی گفته است:پاسخ به نامه آمریکا که از طریق عمان برای …