حمله به سلمان رشدی؛ هنوز وضعیت این نویسنده روشن نیست

سلمان رشدی، نویسنده کتاب آیات شیطانی لحظاتی قبل از شروع سخنرانی اش در موسسه‌ای در شهر شاتاکووا در غرب ایالت نیویورک، مورد حمله قرار گرفت.

آقای رشدی از ناحیه گردن با ضربه چاقو آسیب دیده است و با هلی‌کوپتر به یکی از بیمارستان‌های نزدیک محل سخنرانی منتقل شده است.

هنوز از وضعیت جسمی سلمان رشدی اطلاعی در دست نیست.پلیس ایالتی نیویورک تایید کرد که مهاجم دستگیر شده است.در بیانیه پلیس آمده که فرد مهاجم به سلمان رشدی و شخص دومی که بر روی صحنه کار مصاحبه با این نویسنده‌ را انجام می‌داد، حمله کرده است.

لازم به توضیح است خمینی، بنیان‌گذار حکومت تروریستی جمهوری اسلامی، در بهمن سال ۱۳۶۷ با صدور فتوایی فرمان قتل وی را به دلیل نگارش کتاب «آیات شیطانی» صادر کرد. در سالهای گذشته جمهوری اسلامی برای هر کسی که رشدی را بکشد بیش از ۳ میلیون دلار پاداش تعیین کرده است.

حمله به سلمان رشدی بشدت محکوم است

اینرا هم بخوانید

بیانیه حزب کمونیست کارگری ایران به مناسبت ۲۵ نوامبر؛ روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان

۲۵ نوامبر، روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان، روزی است که تاریخ مبارزات زنان …