حمله موشکی سپاه از کرمانشاه و کردستان به دیرالزور سوریه

سپا پاسداران رژیم عصر روز یکشنبه اعلام کرد که اقدام به پرتاب موشک از پایگاههایش در استان های کرمانشاه و کردستان به مواضع ” مخالفان” رژیم اسد در دیرالزور شوریه کرده است. این اولین باری است که رژیم دست به چنین موشک پرانی زده است. اطلاعیه سپاه برگرفته از ایسنا ضمیمه است. روزنه

ایسنا:متن اطلاعیه روابط عمومی کل سپاه که لحظاتی پیش صادر شد، به شرح زیر است:

در این عملیات تعدادی موشک میان برد زمین به زمین از پایگاه‌های موشکی نیروی هوافضای سپاه در استان‌های کرمانشاه و کردستان، تروریست‌های تکفیری را هدف ضربات مهلک و کوبنده قرار داد.

در پی جنایت تروریستی 17 خردادماه 96 تروریست‌های تکفیری در تهران که به شهادت 18 تن از مردم مظلوم و روزه دار و مجروحیت جمعی دیگر از هموطنان عزیز منجر گردید، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: “ریخته شدن هیچ خون پاکی را بدون پاسخ نمی‌گذارد.”

لحظاتی پیش مقر فرماندهی و مراکز تجمع و پشتیبانی و ساخت خودروهای انتحاری”تروریست‌های تکفیری” در منطقه دیرالزور در شرق سوریه را با هدف تنبیه تروریست‌های جنایتکار، مورد حمله موشکی قرار داد.

در این عملیات تعدادی موشک میان برد زمین به زمین از پایگاه‌های موشکی نیروی هوافضای سپاه در استان‌های کرمانشاه و کردستان، تروریست‌های تکفیری را هدف ضربات مهلک و کوبنده قرار داد.

پیام این اقدام انقلابی و مجازات گونه کاملا روشن است؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تروریست‌های تکفیری و حامیان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنان هشدار می‌دهد، در صورت تکرار اقدامات پلید و شیطانی علیه ملت ایران، خشم انقلابی و شعله‌های آتش انتقام پاسداران انقلاب، عاملین و مسببان آن را در بر خواهد گرفت و جنایتکاران را به جهنم رهنمون می‌سازد.

این اطلاعیه ادعا کرده:سپاه  به فضل الهی و با همراهی و مشارکت سایر نیروهای نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی کشور برای صیانت از امنیت ملی و شکست فتنه‌ها و پدیده‌های ضد امنیتی، از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و اقدامات متناسب را در دستور کار قرار خواهند داد.

 

فیلم پرتاب موشک سپاه از کرمانشاه به دیرالزور در سوریه

https://www.youtube.com/watch?v=51wNbnPHQhw

 

https://www.youtube.com/watch?v=EAETEdqSVqo

اینرا هم بخوانید

پوتین می‌گوید با آتش‌بس در اوکراین موافق است به شرطی که به «صلح دایمی و حل مسایل ریشه‌ای» ختم شود

پوتین که همزمان با سفر دیپلمات های آمریکایی به مسکو در یک کنفرانس خبر حاضر …