خانواده‌های خاوران: آمران و عاملان جنایات جمهوری اسلامی در دادگاه علنی محاکمه شوند

خانواده‌های جمعی از قربانیان کشتار و اعدام در جمهوری اسلامی معروف به «خانواده‌های خاوران» در داخل کشور با انتشار بیانیه‌ای تحت عنوان «منشور دادخواهی» خواهان محاکمه و مجازات آمران و عاملان جنایات ۴۴ سال گذشته در ایران شدند.

خانواده‌های زندانیان سیاسی اعدام‌شده در دهه ۶۰ و به‌ویژه تابستان ۱۳۶۷ در این بیانیه اعلام کردند: «همه آمران و عاملان و کسانی که در هر لباس و موقعیتی در قتل، شکنجه، اعتراف‌گیری اجباری، صدور احکام حبس و اعدام مخالفان به هر نوعی دست داشته‌اند باید در دادگاه‌های صالح علنی با حضور خانواده‌های داغدار و وکلای انتخابی آنها محاکمه و مجازات شوند.»

این خانواده‌ها در بیانیه خود که روز جمعه، پنجم اسفند، منتشر شد در عین حال از مجازات اعدام با عنوان «قتل عمد سازمان‌یافته حکومتی» نام برده و آن را محکوم کردند.

آنها همچنین خواهان «آزادی بی‌قید و شرط همه زندانیان سیاسی و عقیدتی و لغو فوری تمام احکام صادرشده و بستن تمام پرونده‌های اتهامی علیه مخالفان و زندانیان سیاسی و عقیدتی» شدند.

این خانواده‌ها که خود را عضوی از «خانواد بزرگ دادخواهان» در ایران پس از جمهوری اسلامی می‌دانند در ادامه این منشور دادخواهی، دیگر مطالبات خود را «آزادی بیان، اندیشه و عقیده» و حق شکل‌گیری «تشکل‌های سیاسی، مدنی و صنفی، تجمعات، اعتراضات و اعتصابات» اعلام کردند.در بیانیه خانواده‌های خاوران از قتل‌های زنجیره‌ای، سرکوب دانشجویان در کوی دانشگاه در سال ۷۸، کشتار معترضان در اعتراض‌های سال‌های ۸۸، ۹۶ و ۹۸ و سرکوب گسترده و خشونت‌آمیز اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» به‌ عنوان نمونه‌هایی از جریان بی‌وقفه سرکوب آزادی‌ها و آزادی‌خواهان در ایران پس از استقرار جمهوری اسلامی در ایران نام برده‌اند. برگرفته از رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

انتشار طرح “تشدید مجازات جاسوسان و همکاری‌کنندگان با اسرائیل”!!

رسانه های حکومتی جزئیات طرح “تشدید مجازات جاسوسان و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشورهای …