خیزش های مردمی: اطلاعیه شماره ۲۹۳،تجمع خانواده های زندانیان محکوم به اعدام در کرج و اخباری دیگر

امروز ۵ بهمن گروهی از خانواده‌های زندانیان محکوم به ‌اعدام بار دیگر مقابل زندان قزلحصار (استان البرز – کرج) تجمعی اعتراضی برگزار کردند. بنا بر خبر ها در این روز نیروهای سرکوب به خانواده ها حمله کردند و چند نفر از خانواده ها زخمی شدند. تجمع کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی با محتوای “اعدام نکنید” و سر دادن شعارهای اعتراضی خواستار توقف اجرای حکم اعدام نزدیکانشان شدند.

امروز همچنین برخی از نیروهای شهرداری از آغاز صبح در مقابل ساختمان شهرداری تجمع کرده و خواستار حقوقهای معوقه خود و پاسخگویی به مطالباتشان شدند.

بنا بر خبرها در روز سوم بهمن نیز کارگران نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد در اعتراض به عدم پرداخت چهار ماه حقوق خود  دست به اعتصاب و تجمع زدند.

شعاردهی های شبانه همچنان در محلاتی از تهران  و شهرهای مختلفی چون کرج جریان دارد. بنا بر خبرها امشب در محله‌های غرب تهران شعاردهی بسیار بود و مردم ,وسیعا با شعارهای مرگ بر دیکتاتور، مرگ بر خامنه ای از پشت بام ها تداوم انقلاب را فریاد میزدند. مردم شعار میدهند:” مرگ بر جمهوری اعدامی”.

نابود باد حکومت اسلامی!

حزب کمونیست کارگری ایران

۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۵ ژانویه ۲۰۲۳

اینرا هم بخوانید

صفحه ویژه درگذشت رفیق منصور کریمی فعال کارگری در سنندج

این صفحه در حال آپدیت است! مردم انقلابی شهر سنندج در میان غم و اندوه …