دادگاهی در هند خواستار توقف پخش اذان از بلندگوها شد

دادگاه عالی اوتارپرادش هند خواستار توقف پخش اذان از بلندگوها شد 

به گزارش خبرگزاری اتحادیه کاتولیک های آسیا (یوکانیوز)، قاضی دادگاه عالی ایالت اوتارپرادش هندوستان از مساجد خواسته است که پخش اذان از طریق بلندگوها را متوقف کنند. 

قاضی دادگاه استدلال کرده است که اذان یک عنصر جدایی ناپذیر اسلام است، اما پخش آن از طریق بلندگو چنین نیست. او گفته است که اگر اذان از طریق بلندگو پخش شود، آن شهروندانی که مسلمان نیستند و اعتنایی به اذان قایل نیستند نیز مجبور به شنیدن آن می شوند. به گفته این قاضی دادگاه عالی چنین چیزی حقوق اساسی را که در قانون اساسی تضمین شده است نقض می کند.   

یکی از سخنگویان جامعه مسلمانان هند به خبرگزاری یوکانیوز گفته است: «برای من و دیگران تکان دهنده است که دادگاه عالی چنین حکمی صادر کرده است.» 

از ۲۰۰ میلیون جمعیت ایالت اوتارپرادش هندوستان ۴۰ میلیون نفر مسلمان هستند. 

حزب ناسیونالیست هندوی بهاراتیا جاناتا که حکومت مرکزی هند را به دست دارد، در ایالت اوتارپرادش نیز حکومت می کند و سیاست‌هایش به دنبال برتری دادن به جایگاه هندوها در هندوستان است. 

هرچند اکثریت جمعیت هندوستان را هندوها تشکیل می دهند، اما این کشور با داشتن ۱۸۰ میلیون مسلمان، دومین جمعیت بزرگ مسلمانان را بعد از اندونزی و پاکستان دارد.  دویچه وله

اینرا هم بخوانید

نماینده رژیم در سازمان ملل:”خارج کردن اورانیوم ۶۰ درصدی به کشور ثالث” در صورت رسیدن به توافق

وب سایت حکومتی خبر آنلاین به نقل از ایروانی نماینده دائم جمهوری اسلامی در سازمان …