در باره مرگ دزد پسر کاظم صدیقی – حسن صالحی

نشریه ژورنال شماره ۱۱۶۵– فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه

محمدمهدی صدیقی، فرزند کاظم صدیقی ـ امام جمعه پیشین تهران و از یاران خامنه ای ـ مرد. او که باغ ۱۰۰۰ میلیارد تومانی ازگل رابه نام خود، پدر و برادرش کرده بود نه در زندان بلکه در خانه اش و در حین عبادت مرده است.

بعضی ها می گویند که او سکته کرد و برخی می گویند که او مرد تا پدرش را نجات دهد. مرگ این دزدپسر نه فقط چیزی را خاموش نکرد بلکه باعث شد که مردم در باره حکومت دزد سالار اسلامی و امتیازات و رانت هایی که باندهای حکومتی در اختیار دارند بیشتر حرف بزنند.

اواخر اسفند سال ۱۴۰۲ اسنادی منتشر شد که نشان می‌داد کاظم صدیقی، امام جمعه تهران، از طریق تاسیس یک شرکت خانوادگی به نام «پیروان اندیشه‌های قائم» باغی را به مساحت چهار هزار و ۲۰۰ متر مربع در کنار حوزه علمیه خمینی در ازگل تصاحب کرده است . از آنجایی که کاظم صدیقی  یار خامنه ای است در این پرونده هیچ اتهامی متوجه او نشد  ولی پسرش محمد مهدی مقصر شناخته شد. حتی بازگرداندن این زمینها به حوزه، مسئله ای را حل نکرد. چرا که همه می دانند که پرونده دزدی ها در جمهوری اسلامی بیشمار است و شامل سپاه و بسیج و وزارت نفت و بانکها و امام جمعه ها و بیت رهبری و آیت الله های گردن کلفت  و آستان دزد رضوی و غیره و غیره می شود.

مذهب در همه جوامع و در تمام طور تاریخ یک دکان و کسب و کار پر رونق برای “روحانیون” بوده است. با روی کار آمدن جمهوری اسلامی این کسب و کار در ایران به اوج رونق خود رسید. روزی نیست که خبر ملاخور شدن ارقام نجومی از اموال جامعه  رونمایی نشود و با اینهمه هنوز کسی نام این دزدان را نمیداند. و این البته عجیب نیست وقتی  که دولت و بنیادها و نهادها و منابع ثروت جامعه دست دزدها باشد.

اگر یک صدم دزدی هایی که هر روز در ایران رو میشود در هر کشور دیگری اتفاق می افتاد یکشبه دولت مربوطه مجبور به استعفا میشد اما اینان علنا میدزدند و می چاپند و میلیارد میلیارد پول غیب میکنند و بروی مبارک نمی آورند! محاکمه این غارتگران در دادگاههای علنی  و بازگرداندن ثروت های به غارت رفته به مردم  اولین اقدام شهروندان  در فردای بزیر کشیده شدن جمهوری اسلامی خواهد بود.

اینرا هم بخوانید

صندوق‌های قرض‌الحسنه، شبکه گسترده فساد مالی – سینا پدرام

نشریه ژورنال شماره ۱۱۶۴– فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه بنا به گزارش …