در سال گذشته، قیمت گوشت٧٠ درصد، تن ماهی١١١ درصد و شکر ٤٧ درصد افزایش داشت + جدول

وب سایت حکومتی رکنا: طبق گزارش مرکز آمار قیمت گوشت گاو 70%، گوشت گوسفند 56%، کنسرو تن ماهی 111%، شیرخشک 57%، هندوانه 41%، نوشابه گازدار 48%، قارچ 70% و شکر 47% در سال 1402 نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش داشته است.

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها، اقلام ” ماهی قزل آلا ” با 2.1 درصد ، ” گوشت گوسفند” با 1.7 درصد و “کنسرو تن ماهی” با 1.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “مرغ ماشینی ” با 1.9- درصد می باشد. گزارش دربخش های مختلف کالاها

نان و غلات:

در این گروه، اقلام ” برنج ایرانی درجه یک ” با 2.7 درصد، ” شیرینی خشک ” با 2.2درصد و ” ماکارونی ” با 1.4 درصد  بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام ” ماهی قزل آلا ” با 2.1 درصد ، ” گوشت گوسفند” با 1.7 درصد و “کنسرو تن ماهی” با 1.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “مرغ ماشینی ” با 1.9- درصد می باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با 6.0 درصد و ” ماست پاستوریزه” با 1.1 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” روغن مایع” با 0.5- درصد ،” روغن نباتی جامد” با 0.2- درصد ، و “تخم مرغ ماشینی ” با 0.1- درصد می باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “موز ” با 13.5 درصد و” انار ” با 7.5 درصد می­‌باشد.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” فلفل دلمه ای ” با 15.7 درصد ،” خیار” با 6.1 درصد ،” لپه ” و ” عدس” با 5.3 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” گوجه فرنگی ” با 7.8- درصد و ” قارچ” با 0.3- درصد می‌­باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” شکر ” با 3.6 درصد، ” سس گوجه فرنگی ” با 2.4 درصد و” قند ” با 2.0 درصد می­‌باشد.

اینرا هم بخوانید

وکیل پژمان جمشیدی: نهایتاً می توانند اتهام «رابطه نامشروع» وارد کنند نه «تجاوز» که آن هم تبرئه می شود!

کامبیز برجاس وکیل پژمان جمشیدی، در گفت‌وگویی وب سایت با ورزش سه تأکید کرد اگر …