
جوانانی که با ضرب قوانین ضد انسانی حکومت اسلامی در جامعه ایران بزرگ شده اند، نسل جدید، نسلی که دهه هفتاد، هشتاد و حتی نود در جامعه اسلام زده ایران بدنیا آمده است. میگویم دهه نود چرا که دانش آموزان دختر و پسر زیر ده سال در مدارس نیز به ریش و پشم ریخته آیت الله های میلیاردر و حکومتیان میخندند و با الگوی کودکان در کشورهای غربی به شادی، نشاط، رقص، موزیک و دیگر آرزوهایشان به زندگی و آینده خود مینگرند.
طی چهار دهه اخیر نهادهای حکومت اسلامی در مدارس در اماکن عمومی و خیابانها، با تهدید، اجبار، جدا سازی، شلاق، زندان، شکنجه و تحمیل حجاب کوشیدند تا اسلام و قوانین ضد انسانی آنرا به این نسل تحمیل کنند اما نه تنها نتوانستند بلکه از همان ابتدای ظهور این بختک اسلامی تا به امروز زنان و جوانان با جسارت و شهامت قابل تحسین تمامی طرحها و خزعبلات اسلامی حکومت را با شکست مواجه ساختند.
علیرضا چابلقی و مائده هژبری شاید نمونه های جسور صف مقدم این نسل برای خلاصی از فرهنگ اسلامی هستند. دختران خیابان انقلاب همینطور و صدها و هزاران نمونه دیگر از دهن کجی نسل امروز به قوانین کپک زده اسلامی در تاریخ مبارزات زنان و نسل جدید ثبت شده است. به تمسخر و ریشخند گرفتن پایه ها و ستونهای پوسیده و در حال فرو ریخته حکومت اسلامی همراه با ارائه الگوهای مدرن و پیشرو، امر زنان و نسل جدید بوده است. از خصلت زنانگی انقلاب آتی برای بزیر کشیدن حکومت ضد زن اسلامی نباید کمترین تردیدی داشت. میلیونها نفر از جوانان نسل امروز و زنان بقدمت عمر سراپا نگبت اسلامی با این هیولای زخم خورده، تعطیل ناپذیر جنگیده اند و برای رسیدن به اهداف خود همچنان دارند می جنگند.
حلقه های بهم پیوسته از مبارزات، اعتراضات و اعتصابات کارگری، عطش مردم برای جامعه ای سوسیالیستی، آزاد، برابر و انسانی، با مبارزات و اعتراضات زنان، جوانان و نسل جدید برای بالاترین توقعات مدرن، سکولار و فرهنگی پیشرو حجین شده است. این حلقه های بهم پیوسته میروند تا بساط متعفن و موجودیت ضد انسانی حکومت اسلامی را جارو کنند. این خواست و آرزوی ذهنی کسی نیست بلکه حقیقت مادی و عینی دیروز و امروز جامعه ایران است. بر خلاف نظریه پردازان و نوبل گرفته های دو خردادی و کل دستگاه حاکمیت که با استفاده از رسانه های نان به نرخ روز خور با تمام قدرت کوشیدند و زور زدند که جامعه ایران را اسلامی معرفی کنند، اما افکار عمومی جهانی طی چهار دهه گذشته شهامت و جسارت زنان، جوانان و مردم برای در سوراخ کردن اسلام را شاهد و ناظر بوده اند. این است سیمای انقلاب آتی.
عبدل گلپریان