در سه‌ماه اول سال ۵۳۳غیرنظامی در افغانستان کشته شده‌اند

دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) در گزارش جدیدی که منتشر کرده از کشته شدن ۵۳۳غیرنظامی از جمله ۱۵۰ کودک در نتیجه جنگ در جریان سه ماه اول سال ۲۰۲۰ خبر داده است.

در این گزارش همچنین از زخمی شدن ۷۶۰ نفر در این مدت زمان تذکر داده شده است.سازمان ملل از گروه‌های درگیر خواسته برای حفظ جان غیرنظامیان تلاش فوری کنند.

در این گزارش از افزایش “نگران‌کننده” خشونت‌ها در ماه مارس/مارچ میان دولت افغانستان و طالبان یاد و بر ضرورت صلح شده است. در این ماه توافقنامه صلح میان آمریکا و طالبان امضا شد که انتظار می‌رفت منجر به کاهش خشونت‌ها می‌شود.

دیبرا لاینز نماینده دبیرکل سازمان ملل برای افغانستان گفته است از فرصت پیش آمده برای آتش بس جهانی باید استفاده شود و طرف های درگیر باهم برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا اقدام کنند.بی بی سی

اینرا هم بخوانید

کشورهای عضو بریکس حملات نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران را محکوم کردند

کشورهای عضو بریکس در بیانیه‌ای حملات هوایی اخیر اسرائیل و آمریکا به تاسیسات نظامی، هسته‌ای …