در سومین سالگرد جمعه خونین زاهدان – نسان نودینیان

نشریه ژورنال شماره ۱۱۳۲– فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه

جمعه خونین زاهدان ۸ مهر ۱۴۰۱ در روزهایی که انقلاب زن زندگی آزادی با قدم‌های زنده جوانان در خیابان‌ها علیه حجاب و تبعیض جنسیتی جمهوری اسلامی را بلرزه در آورده بود، فریاد نارضایتی و اعتراضات مردم سیستان و بلوچستان برای رفع تبعض و نابرابری، در پیوند با خواست سرنگونی جمهوری اسلامی ادامه داشت، به نقطه عطف رادیکال  در مبارزات مردم ستمدیده تبدیل شد.

نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی در ۸ مهر ۱۴۰۱ مردم را که در مسجد زاهدان و اطراف آن تجمع کرده بودند و فریاد زن زندگی آزادی را در پیوند و همبستگی با انقلاب فریاد می‌زدند، با سلاح‌های جنگی مورد حمله قرار دادند و بیش از ۱۰۰ نفر از جوانان و مردم را کشتند و نقطه عطف رادیکال  در مبارزات مردم ستمدیده را به حافظه عمومی مردم افزودند.

حضور فعال مردم سیستان و بلوچستان همبستگی توده‌ای و اجتماعی در جنبش زن زندگی آزادی را به‌مراتب قوی‌تر کرد و هراس با نگرانی سران حاکم جمهوری اسلامی را شدت بخشید. هراس و نگرانی از پیوند مبارزات مردم در سطح سراسری از بلوچستان تا خوزستان، آذربایجان و کردستان و همه جای ایران.

می‌دانیم که خواستگاه انقلاب زن زندگی آزادی پایان دادن به حکومت مذهبی و فقر و فساد بود؛  هدف پایان دادن به حکومت غارتگران زندگی مردم به دست جانیان مفت‌خور سرمایه‌دار اسلامی بود؛ هدف رهایی زنان از دست یکی از مخوف‌ترین حکومت‌های مذهبی ضد زن بود. این اهداف امروز اهمیتی صدچندان بیشتر پیدا کرده است. جامعه زیر بار فقر و فساد و جنایت و اعدام‌های بی‌شمار قرار دارد. در این اوضاع می‌توان و باید از خوزستان و بلوچستان تا تهران و کردستان و آذربایجان و همه جای ایران با همان اهداف انقلاب زن زندگی آزادی متحدتر علیه این جانیان بپاخاست. این ضرورت زندگی است که جمهوری اسلامی را به زیر کشیده و آزادی و انسانیت و برابری را برقرار کنیم.

در سومین سالگرد ۸ مهر ۱۴۰۱کشتار مردم زاهدان را بار دیگر محکوم می‌کنیم! و گرامی می‌داریم یاد عزیز جانباختگان کشتار زاهدان را! و ارج می‌نهیم به مبارزات رادیکال مردم سیستان و بلوچستان!

اینرا هم بخوانید

گزارشگران ویژه سازمان ملل: آمار اعدام‌ها در ایران سرسام آور است! – حسن صالحی

نشریه ژورنال شماره ۱۱۳۱– فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه روز دوشنبه ۲۹ …