دستگیری ۳۸۹ نفربه اتهام”مزاحمین نوامیس”در تهران

رحیمی فرمانده ناجای تهران به فارس گفته است: شب گذشته پنجمین مرحله از “طرح برخورد با اراذل و اوباش و مزاحمین نوامیس” در تهران اجرا شد. در این مرحله ۱۲۵ محله و مکان شامل سفره خانه، قهوه‌خانه، باشگاه‌های بدنسازی، پارک‌ها و تفرجگاه‌ها که محل حضور این عناصر بود پاکسازی شد و ۳۸۹ نفر دستگیر شدند.

وی در ادامه ادعا کرده ۲۸۹ نفر ازدستگیر شدگان در معابر پارک‌ها و اماکن عمومی برای “نوامیس مردم مزاحمت” ایجاد می‌کردند . همچنین ۲۲ نفر که جرایم خشن مرتکب شده و تجاوز به عنف هم داشتند که دستگیر شدند.همچنین در شب گذشته ۲۴ تارنما که اقدام به “ترویج فرهنگ اراذل و اوباشی” می‌کردند شناسایی شدند؛ همچنین ۷ صفحه نیز شناسایی و افراد گرداننده آن دستگیر شدند.

اینرا هم بخوانید

مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامۀ تشکیل کشور فلسطین بدون حضور حماس رأی مثبت داد و حملات اسرائیل علیه غیرنظامیان و محاصره غزه و ایجاد قحطی را محکوم کرد

مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت قاطع به قطعنامه‌ای رأی داد که در آن بر …