دنیا فرهادی، دختر ۱۷ ساله اهل نوسود هم قربانی حجاب اجباری شد

 صبح روز شنبه ۲۸ مهرماه دنیا فرهادی دختر ۱۷ ساله اهل نوسود که مورد ضرب و شتم پدر مرتجع و اسلامی‌اش قرار داشت پس از فرار از مدرسه«ام المؤمنین عایشه» در پاوه، که گفته می شود به دلیل تهدیدات و فشارهای وارد به او بوده است، از ساختمان متروکە بانک کشاورزی در نزدیکی مدرسه‌‌اش خود را به پایین پرتاب کرده و در دم جانش را از دست میدهد. پدر بی‌رحمش بخشی از موی سر او را تراشیده بود که او را مجبور به حجاب اجباری کند. بدنبال خودکشی این دختر، پدر اسلامی و قاتل او به نام سرکوت فرهادی در یک استوری از مردم خواسته است که چون دنیا کافر بوده هیچ گونه مراسمی برای او برگزار نکرده و عکس او را هم منتشر نکنند. طبق گزارش هنگاو جنازه دنیا ساعت ۱۰ صبح ۲۸ مهر به بیمارستان قدس پاوە منتقل شده و قبل از ورود جنازە بە بیمارستان، فضای محیط توسط نیروهای حراست و سپاه بە شدت امنیتی شدە بود.

دنیا فرهادی قربانی حکومت اسلامی و قوانین زن ستیز اسلامی شد. دنیا در اعتراض به حجاب اجباری و قوانین ارتجاعی و ضد زن و ضد کودک اسلامی و ظلم و ستمی که پدرش در پناه قوانین حکومت به او اعمال میکرد متاسفانه دست به خودکشی زد تا برگ دیگری بر پرونده قطور سراپا کثافت و جنایت حکومت اسلامی اضافه کند.

علیرغم فراخوان پدر بی‌‌رحمش که در مکتب اسلام پرورش یافته است و خواسته بود برای دنیا مراسمی گرفته نشود و عکسش جایی منتشر نشود، مادر دنیا که خود قربانی کودک‌همسری بوده و مدتی قبل از پدر دنیا طلاق گرفته بود همراه با تعدادی از همکلاسی‌ها و دوستان و اقوام دنیا روز ۳۰ مهر با قلبی سرشار از غم و آکنده از نفرت از پدر بیرحم و قوانین جنایتکارانه اسلامی، مراسمی در آرامستان چاله چرمی نوسود برای دنیا برگزار کرد و عکس‌های متعددی از او در این مراسم در دست گرفته شد و در میان حاضرین توزیع شد.

دنیا به سمبل اعتراض به بی حقوقی زنان و کودکان تبدیل شد. دنیا نیز مانند ژینا / مهسا امینی رمز دیگری برای اعتراض علیه این نظام بیرحم اسلامی شد. او را همه جا گرامی بداریم و عکس و سرگذشت دردناکش را همه جا منتشر کنیم. در پاوه و نوسود و در سنندج و مریوان و مهاباد و در سراسر کشور هر جا که میتوانیم مراسم بزرگداشتش را برگزار کنیم،‌ دست به اعتراض بزنیم و یاد عزیز او را به تشدید مبارزه برای سرنگونی حکومت کثیف اسلامی و کوتاه کردن دست اسلام از زندگی زنان و جامعه تبدیل کنیم. 

کمیته کردستان حزب کمونیست کارگری ایران

۳۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱ اکتبر ۲۰۲۴

اینرا هم بخوانید

حضور مردم بر سر مزار مهران بهرامیان علیرغم فشارهای امنیتی

امروز پنجشنبه جمعیت زیادی بر سر مزار مهران بهرامیان در شهر اصفهان گرد آمد، جنایتکاران …