RadioFarda
اتحادیه آزاد کارگران ایران از بازداشت دهها کارگر گروه ملی صنعتی فولاد ایران در اهواز، از دوشنبه شب گذشته تا امروز سه شنبه، خبر داد. به گزارش این تشکل صنفی، ۵۰ کارگر در جریان تجمعی که دوشنبه شب در فلکه کیانپارس اهواز برگزار شد، از سوی یگان ویژه بازداشت شدند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران اسامی ۲۹ تن از کارگران بازداشت شده را منتشر کرده است.
بر اساس این گزارش، دستکم ۱۰ کارگر نیز در تجمعی که امروز، سه شنبه در مقابل استانداری خوزستان برگزار شد، بازداشت شدند. با این همه، تجمع کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران ادامه یافت و آنان خواستار آزادی همکاران خود شدند.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، بدون اشاره به دلیل بازداشت کارگران گفته استاستانداری پیگیر وضعیت کارگران بازداشتی است.
وی دلیل تجمعهای کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران را نبود مواد اولیه و معوقات مزدی دانست. سه ماه از دستمزد کارگران و نیز حق بیمه آنان پرداخت نشده است.