دوازده کشور برای حمایت مالی از تشکیلات خودگردان فلسطینی ائتلاف جدید تشکیل دادند

دوازده کشور از جمله بریتانیا، فرانسه، ژاپن، عربستان سعودی و اسپانیا روز جمعه چهارم مهر از تشکیل ائتلافی جدید برای حمایت مالی از تشکیلات خودگردان فلسطینی که با بحران شدید نقدینگی مواجه است خبر دادند.

وزارت خارجه اسپانیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ائتلاف اضطراری برای پایداری مالی تشکیلات خودگردان فلسطین در پاسخ به بحران مالی فوری و بی‌سابقه‌ای که این نهاد با آن مواجه است، ایجاد شد.»

این ائتلاف با هدف تثبیت امور مالی نهاد مستقر در رام‌الله، حفظ توانایی آن برای حکومت‌داری، ارائه خدمات ضروری و حفظ امنیت شکل گرفته است و این کشورها می‌گویند این موارد «همگی برای ثبات منطقه و حفظ راه‌حل دو کشوری حیاتی هستند.»

در این بیانیه به «مشارکت‌های مالی چشمگیر گذشته» و تعهد به «حمایت پایدار» از سوی ائتلاف که شامل بلژیک، دانمارک، ایسلند، ایرلند، نروژ، اسلوونی و سوئیس نیز می‌شود، اشاره شده، اما جزئیات میزان یا سهم کشورها ذکر نشده است.

دفتر نخست‌وزیر فلسطین، محمد مصطفی، اعلام کرده است که اهداکنندگان دست‌کم ۱۷۰ میلیون دلار برای تأمین مالی تشکیلات تعهد کرده‌اند.

فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان، پنجشنبه شب اعلام کرده که کشورش ۹۰ میلیون دلار کمک خواهد کرد. دولت نروژ نیز از کمک ۴ میلیون دلاری خود خبر داده است.

در بیانیه روز جمعه که وزارت خارجه عربستان سعودی نیز آن را منتشر کرده، با اذعان به ناکافی بودن کمک‌های کوتاه‌مدت، آمده است که کشورها با نهادهای مالی بین‌المللی و شرکای خود همکاری خواهند کرد «تا منابع مالی بیشتری بسیج شود، از اصلاحات جاری در حوزه حکومت‌داری و اقتصاد حمایت شود و شفافیت و پاسخگویی کامل تضمین گردد.»

بیانیه وزارت خارجه اسپانیا می‌گوید وزرای ۱۲ کشور خواستار آن شده‌اند که «اسرائیل فوراً همه درآمدهای مالیاتی فلسطینیان را آزاد کند و از هرگونه اقدام که مانع یا تضعیف تشکیلات خودگردان فلسطین شده یا خطر فروپاشی آن را در پی داشته باشد، خودداری کند.»برگرفته از رادیو فردا

.

اینرا هم بخوانید

مکانیزم ماشه عملی شد. جمهوری اسلامی تهدید مردم و رسانه‌ها را شروع کرد. دلار از ١١٠هزارتومان گذشت

مکانیزم ماشه عملی شد. جمهوری اسلامی تهدید مردم و رسانه‌ها را شروع کرد زورشان به …