دولت با افزایش ٢٥ درصدی قیمت شیرخام موافقت کرده است  

در حالی دولت با افزایش 25 درصدی قیمت شیرخام موافقت کرده است که به نظر می‌رسد باید در انتظار افزایش قیمت 30 تا 35 درصدی لبنیات در آینده نزدیک بود.

تجارت‌نیوز در گزارشی به افزایش قیمت شیرخام و نوسات قیمتی انواع لبنیات پس از آن پرداخت و نوشت:  پس از وعده دولت به صنایع لبنی برای ارائه مجوز افزایش قیمت، حال تولیدکنندگان بجد دنبال افزایش قیمت محصولات لبنی هستند؛ اما پیش از افزایش قیمت لبنیات باید افزایش قیمت شیرخام به تائید ستاد تنظیم بازار برسد.

پیشنهاد دامداران برای قیمت شیر خام کیلویی 19 هزار و 500 تومان است؛ آن‌ها عنوان می‌کنند که در حال حاضر در هر کیلو شیرخام حدود 4000 هزار تومان زیان می‌کنند، از همین رو تصویب شیرخام زیر نرخ پیشنهادی برای دامداران با زیان همراه خواهد بود.

اما ظاهرا دولت زیر بار قیمت پیشنهادی دامداران نرفته و با اتحادیه دامداران مرکزی روی قیمت 15 هزار تومان به توافق رسیده است.در صورتی که ستاد تنظیم بازار با قیمت 15 هزار تومان برای شیرخام موافقت و آن را ابلاغ کند، قیمت شیرخام نسبت به سال گذشته با افزایش 25 درصدی همراه خواهد شد؛ از این رو باید منتظر افزایش قیمت لبنیات بالاتر از این نرخ باشیم. هر چند متغیر اصلی افزایش هزینه تولید لبنیات «قیمت شیرخام» است،

اینرا هم بخوانید

بازتاب خروج خامنه‌ای از پناهگاه در برخی رسانه‌ها

گزارشی از رادیو فردا نشریۀ نیوزویک نوشت حضور دوبارۀ علی خامنه‌ای در انظار عمومی نشان‌دهندۀ …